Caterincă Mioritică

Jan Vraciu e John Healer

Ziarul de Vrancea
21 iun 2008 764 vizualizări
Sa va spunem cum a plecat Jan din Romania pentru a fi un oarecare John in America. Seful perdant de la PD minus L a zbughit-o inainte de turul doi, fara sa dea acolo cu stampila dupa pustiul Alin, nu in China, la cumparat de mobile, asa cum se zvonea initial.

Securistii nostri au aflat ca Jan Vraciu, in engleza rebotezat John Healer, a zburat peste Ocean pentru a participa la nu stiu ce comitet de parteneriat. Adica s-a dus sa cheltuiasca niste banuti ai statului roman si sa caste gura prin mall-urile americanilor si sa bage in burdihan niste hamburgeri originali, ca si asa fusese extrem de solicitat si cu glicemia la pamint dupa aceste alegeri locale. Ca sa se scoata, Jan ar fi putut sa spuna ca se duce sa invete de la democratul Barack Obama cum se cistiga alegerile si cum se ajunge din sclav presedinte. Caci democratului nostru se pare ca ii place mai mult prima ipostaza! Cum la Vrancea procentele il arata pe Vraciu ca un fel de pigmeu rahitic si pe moarte, al nostru Jan a profitat de zborul transatlantic pentru a da o fuga si intr-o rezervatie de Indieni Cherokee. A intrat in cortul cel mai mare, de unde se auzeau incantatii si strigate dupa sufletele mortilor. Acolo, intr-un nor de fum si abur, era vraciul lor (ca si ei au un Vraci). Acesta, dupa ce l-a tamiiat, i-a dat la pachetel si niste praf de bilute de ciine salbatic sa prinda si Jan Vraciu al nostru mai mult curaj si vina pentru alegerile parlamentare din toamna. Si sa vedeti dragilor, cum din pigmeu politic se face Jan gigant in tara piticilor.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.