Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
21 iun 2008 748 vizualizări
Iazul cu piranha de la Cimpuri Primarul de la Cimpuri are o singura temere. Nu aceea ca il vor lua satenii contestatari pe sus si-l vor alunga de la cirma localitatii, ci ca are sa fie mincat. Pina la os. De pesti.

Nu e un cosmar al democratului Dumitru Vladescu, ci o frica scoasa la iveala dupa ce circotasii i-au spus ca pesedistul Costel Mateiu si-a scos pestii autohtoni din iazul pe care-l detine la munte si a populat apele cu pesti fiorosi, din specia piranha. Primul gospodar s-a speriat atit de tare incit a declarat ca nu se va mai apropia de iaz, pentru ca nu cumva adversarul sau sa il sperie si Vladescu sa ajunga in apa, prada usoara pestilor atacatori. Domnu primar! Ascultati-ne pe noi! Piranha nu au ce cauta in ape reci la noi in Romania si taman la Cimpuri, ei au treaba cu Amazonul. Si daca tot va e frica, apelati la o baba sa va descinte, sa va dea singe in instalatie!



Dr. Niki nu da otitele pe balamucul de la CL


Spitalul de nebuni de la CL Focsani a ramas fara doctor. Cum liberalul Gabi Negoita nu a mai prins un mandat si isi vede de pacienti la Spitalul Mare, conform listelor, in acest mandat, apucaturile de balamuc din Micul Parlament municipal trebuiau controlate de un democrat, Niki Moise. Acesta insa nu si-a dorit sa aduca spirt, leucoplast, morfina si xanax la CL si a ramas sa controleze otitele, laringitele si rupturile de corzi vocale ale vrincenilor din functia de mare halat la Sf. Pantelimon. Si va fi greu 4 ani fara control medical. Primele simptome de apucaturi de politicieni debili s-au manifestat ieri. PSD, in frunte cu Didi, a suferit o pierdere de memorie colectiva cit trebuia sa jure ca pune focsanenii pe primul lor. Focsanenii jura ca nu vor sa va mai vada!


Angajatii Primariei Focsani au nevoie de memoplus. Si eventual trebuie dati afara!


Saptamina trecuta a fost sparta Cantina de ajutor social. Pe linga faptul ca hotul a gasit cheia de la casa de bani exact in broasca seifului, angajatii Primariei conduse de Didi Mustiuc nici macar nu s-au sinchisit sa il anunte pe edil de grozavie. Poate ca nu era nici important faptul ca spargatorul a luat 8,5 milioane. Se pare ca nu a contat nici faptul ca incinta nu era pazita nici macar de un ciine comunitar, ca sa nu mai vorbim de paznic ori sistem de alarma. Hotul a venit ca la el acasa. Iar a doua zi, intrebat de spargere, Didi a ridicat din umeri: "pai nu stiu, sa vorbesc cu doamna Baciu". Si doamna Baciu ce zice, ca cica a uitat! Asta pentru ca, in seara de dinaintea furtului, a fost mare petrecere de ziua doamnei respective. S-a baut sampanie la greu si... cum sa iti mai fie gindul la spargeri si furturi din avutul Primarie, ca parca s-ar intimpla in fiecare zi!!! Oare cum si-a amintit Micsunica Baciu de spargere? O fi scapat in chiuveta vreun pahar de la petrecere si a zis: "s-a spart! Iu, la naiba, am uitat ca s-a spart si cantina". Si cine stie cite au mai "uitat" angajatii sa ii spuna edilului. Pentru memoria lor de elefant ii tine Didi la piept. Si noi ii platim!


Garda de Mediu cerne nisipul de pe plaja


Un meduz si o meduza stau pe plaja buza-n buza. El propune, ea refuza. Nu se ard!!! De ce oare, va intrebati poate? Comisarii de la mediu vegheaza la un litoral curat! Fara chiloti uitati pe sub sezlonguri, fara sticle de bere dupa o noapte furtunoasa si, mai ales, fara balonase bagate in scoici pe care sa le gaseasca bighidiii dimineata cind se apuca de castele si ziduri de aparare ornate cu steaguri de plastic in virf! Primul care va fi un fel de comisar Cattani, dar de la Mediu si fara pistol, va fi tocmai Petrica Curatica Nitu. Acesta lasa codrul verde de la Vrancea pentru valurile sarate ale Marii Negre. In urma speram sa nu apara Marea Gaura Neagra prin padurile Vrancei. Si atentie la razele ultraviolete domnu\' comisar! Si sa va luati crema de protectie prietenoasa cu mediul!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.