Caterincă Mioritică

Epifanie asculta de Baronul Dumnezeu

Ziarul de Vrancea
14 iun 2008 854 vizualizări
Porunca 11: sa nu candidezi impotriva mea ca te gaseste dracu! Cam asta i-ar fi dictat de pe «munte», de la Consiliul Judetean, Marean Dumnezeu lui Epigonie Surubel.

Care episcop a bagat la cap, ca doar are nevoie de bani la biserici si la facut sutana mare pe o burta si mai mare. Asa ca, a dat sfoara in judet la Vrancea la toti pochii care se gindeau sa pingareasca Biserica cu predici electorale de imbuibare a alegatorilor, sa nu se mai bage in borsul politic al PSD-ului. Marean a gindit-o bine. "Noi mintim, iar in ei oamenii mai au incredere, ca au frica de Dumnezeu. Cum noi nu avem nici un Dumnezeu, poate ne trazneste si ciuciu alegeri...", ar fi cugetat baronul. Cum ambele formatiuni, atit PSD-ul lui Marean, dar si P(ochimea) S(lujeste) D(ihonia) lui Epifanie aveau proiecte sociale, Oprisan s-a temut ca nu cumva fetele bisericesti sa-i ia din tolba voturi prea multe. Asa ca a dictat. Care a fost repede respectat. In veci vecilor, stampilin!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.