Caterincă Mioritică

D3m3ntial, prima grija a viitorului primar de Marasesti

Ziarul de Vrancea
7 iun 2008 1575 vizualizări
Se aude ca viitorul primar il va concedia de www.danbrasov.ro din postul de purtator de cuvint al lui taticu

Surprizele-surprizele electorale de la Marasesti, cu calificarea in turul doi a duoului nesperat Constantin Vlase (PNL) "" Valeriu Chitic (PD-L), prefigureaza la orizont episodul doi al surprizelor-surprizelor. Eliminat din cursa pentru Primarie, pesedistul Emilian Brasov se pare ca va pleca de tot de la cirmuirea trebilor in orasul fantoma, ca tot are o vila in mijlocul ozonului de la Soveja. Daca nu e sef, nu vrea sa fie nici consilier local, asa ca va lasa locul unui coleg din PSD, dupa cum umbla vorba prin tirg. Si, odata cu aranjamentul cu flori, ghinde si gize, dar si pozele sale din birou, il va lua de minuta si pe fiul sau, functionarul public Dan Brasov, care este, printre aletele, si purtatorul de cuvint al primariei. Acesta s-a pus cit se poate de "bine" cu cei doi contracandidati ai tatucului sau, balacarindu-i de nu se poate pe blogul sau personal. Dupa cum ne-a soptit o pasarica, viitorul primar va avea grija ca in secunda doi sa il "linisteasca" si pe cel care se semneaza "D3m3ntial" si sa-i gaseasca nod in papura pentru a-i face bagajele de la Biroul Comunicare, Informatica si Integrare Europeana. Angajatul lu"â„¢ tata nu se pliaza pe cererea noastra, pare a gindi tandemul Vlase-Chitic. Unde mai pui ca numele lui Dan Brasov le va aminti pentru 4 ani celor doi de trecut. Iar de el daca te rupi, te rupi de tot. Zvonurile au ajuns si la urechile lui Dan Brasov, care spune ca abia asteapta sa se dueleze cu noul primar, protejat de statutul functionarului public, dar si sa arate de ce e in stare pe linie de munca, ca sa nu mai zica lumea ca e «baiatul lu"â„¢ tata». Totusi, Dan Brasov marturiseste pe blogul sau ca o sa o lase mai moale cu politica, daca tata nu mai e primar si prezice «patru ani de foamete» in oras. «Trec la subiectele care, vorba aia, m-au facut celebru. Acelasi ca intotdeauna, d3m3ntzial", scrie feciorul inca primarului pe blogul sau "mult iubit".


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.