Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
31 mai 2008 784 vizualizări
Politaiu' sef si umflatul in pene S-a inventat un nou grad in Politia Focsani, cel de cascheta sefa peste turma de Garcea mioritica. Bucuros nevoie mare ca a fost pus cel mai mare intre politai, subcomisarul Gicutu Avasiloaie si-a comandat in secunda doi dupa numire carti de vizita aferente.

Cartonasele au fost tiparite si cu noul grad al Gicutului, acela de "sef" al Politiei Focsani. Si ca sa vada toata lumea cu cine are de-a face, politaiul si-a trecut cu rosu (de ce nu ne mira?!) noua functie de conducere. Asteptam sa va faceti si placuta la birou cu "Seful" si neaparat sa va comandati cana cu "Cel mai Garcea dintre sefi" si pijamalute cu epoleti pe care sa scrie tot... "Seful". Si daca tot vreti sa se afle ca aveti cea mai tare functie din lume, puneti-va pe telefon o strigatura de aia deocheata cu: "Sefule, raspunde in p...olitia mea"! Sa traiti!


Va rezervam doua rinduri domnu\' Olo


Suparare mare la CL Focsani, acolo unde unii vor sa fie dati pe pagini intregi de ziar pentru rica si mintea imbirligata de care nu se dezbara niciodata. Seful mai mic al PSD, Liviu Oloeriu, cu accent pe e, este dezamagit ca in campania electorala nu a aparut deloc, dar deloc in presa. Nu e nimic domnu\' consilier cu aspiratii la fotoliul de viceprimar. Va promitem ca de luni intrati in atentia speciala a presei, sa nu spuneti ca nu sinteti important. Dar ce va veni? Sinteti individios pe Oprisan? Ori pe Bacinschi? Vreti sa fiti un sef mai mi


Liberalul "Pomana" cu fular de democrat-liberal


Pomana da buzna peste pedelei


Liberalul Pomana de la Brosteni, care a facut o gramada de pomeni si petreceri electorale in campanie, s-a gindit sa saboteze lansarea de candidati a celor de la democrati. Asa ca omu\' s-a dus frumos si a acaparat atentia la prezentarea lui Petrus Tuvene, portocaliul care se vrea primar peste Ion Calin de la Brosteni. Vedeta Ion "Pomana" Bucur, care a pus padurea pe primul loc, si-a tras si fular portocaliu, mai-mai ca ai fi crezut ca e de-al locului. Numai sa nu-i incurce electoratul. Ori e galben, ori e portocaliu? Ca rosu a fost de cind se stie.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.