Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
24 mai 2008 606 vizualizări
Vicele pinguin care nu incape in canal Una dintre cele trei miini drepte ale primarului Didi, vicele Nistoroiu, s-a apucat zilele trecute, pe la asfintit, sa inspecteze calitatea asfaltului turnat, evident fara scopuri electorale, pe ulitele Focsangelesului.


Noua ordine enigmatica


Grupul enigmaticilor, format din Nelutu zis Piticu Scinteietor, Nicusor Koson, Nelu Guitanu si Sandu LLL, cei care se considera sefi la controlul peste padurile din sase judete, se lauda ca nimeni si nimic nu-i poate incurca in cazul Pomicola. Si ca tentaculele lor se intind pina in urechile unor judecatori si procurori vrinceni care le-ar asigura spatele. Enigmaticii spun ca pina ce si prefectul zis Ciobalaur, dar si El Portofel sint implicati in problematica si ca nu ciripeste niciunul de rau. Increngatura de la Pomicola merge pina acolo incit Portofel si Visinache cica ar detine 22 ha de proprietati. Visinache a trebuit insa sa vinda niste terenuri, cam 15 hectarase, lui Girboiu pentru ca are de dus in spate 22 de dosare penale extrem de solicitante financiar.


Este de inteles de ce domnul Nisto, acest Om pinguin fara rol in Batman, a fost desemnat sa incerce in pasi de balet rezistenta bitumului. Daca nu cedeaza gabaritului sau, atunci masinile nu au nici o problema sa se afunde in asfalt, in caz ca e turnat prost. Insa problema mare e ca, desi s-a finisat asfaltul, unele guri de canal sint in continuare suprainaltate si musca bine din cauciuc cind treci cu masina peste. Dilema si-ar gasi o rezolvare daca vicele Om pingiun ar reusi sa isi strecoare corpul gratios si sa coboare in tenebroasele canalizari, ca si personajul din film, sa vada inde-aproape cum poate fi schimbata situatia. Ori le bateti cu ciocanul sa fie la nivel cu strada, ori le scoateti si mai asfaltati o data. Ca la citi bani aruncati pe geam, ce mai conteaza. Pinguinilor!


Aline nu esti singur, nici Misu nu are concediu


Sa nu se mai plinga Alin Tralala ca sefii nu-i dau concediu sa se pupe cu babele prin oras pentru voturi! Nu numai el este surghiunit si blestemat de la Bucuresti cu ore peste program, controale, tone de fise de semnat, statistici de rezolvat si creieri zdruncinati de secretara care nu intelege ca iti este somn la 9 dimineata, dupa drumuri de campanie la Cucuietii din munte si iti trimite jurnalistii pe cap. Din categoria sefilor care tre sa le faca pe toate se numara si Misu Copac, CAS-istul consemnat la campanie fara concediu. Situatia il pune la certuri dure cu Ninochio, care urla dupa el sa mearga la impartit fluturasi si Misu plinge ca nu poate, ca nu are concediu si ca tre sa dea adeverinte pentru mosi. Vedeti voi, politica cere sacrificii. Ce va faceti voi daca ajungeti presedintii Romaniei?


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.