Caterincă Mioritică

PSD recunoaste ca si-a luat concediu din 2004 pina acum

Ziarul de Vrancea
17 mai 2008 664 vizualizări
Oprisan si Bacinschi se lauda la campania din 2008 cu ce s-au laudat si in 2004 u indirect, singuri spun ca au frecat menta patru ani si asigura electoratul ca "vom continua"

S-au intilnit liderii la PSD ca sa faca fluturasi electorali. Si cum s-au asezat ei asa la masa, cu pixu\' rosu intre deste, au gindit mult... Mult tare. Au rost pixu\' de atita strofocare, si-au smuls parul din cap, au pierdut noptile si tot nu au produs nimic. Ce sa bifeze ei la realizari in ultimul mandat? Pai cum nu au facut nimicuta in ultimii patru ani, ca se vede cu ochiul liber conservarea in situ, s-au gindit baietii sa scoata fituicile electorale din 2004. Ca sa para ca Marean si Didi au avut marete realizari, oamenii au scris niste proiecte vechi, unele mai mincinoase decit altele. Ba mai mult, ca sa arate ca s-a muncit in timp ce s-a frecat mentosanul cu gratie, pesedistii au pus cifre din burta si au inventat SF-uri de nici Alexandru Mironov nu le poate crede. In fapt, cu asa fluturasi, PSD-ul recunoaste singur ca patru ani nu a facut nimic. Si se lauda focsanenilor cu urmatoarele avioane: "229 de strazi si 2 bulevarde reabilitate si un sistem de canalizare modern". Statistica asta le-a iesit dupa ce au enumerat de vreo 4 ori strazile din Focsani, le-au luat si pe cele de la Odobesti, Panciu, Marasesti si Adjud si au cerut si citeva de la Bacau, ca sa iasa fix 229. Cu siguranta au contorizat si ulitele cu kk de cal si bolovani de la prund care nu au vazut asflat si apa vreodata. La strazi reabilitate figureaza sigur Rovine, Staiesti, Democratiei, Capitan Stoienescu, Vrincioaia, Petre Liciu sau cele din zona Castel si Laminorul! Mai departe, PSD-ul lu\' Oprisan si Bacinschi zice ca a construit Eurogara si a reabilitat Teatrul si Ateneul. Fratilor! Cu astea va laudati si la campania de acum 4 ani! Intre timp nu ati facut altceva? Aaaa, cica da. "918 apartamente pentru tineri construite"! Hai ca luati focsanenii drept timpiti, ceea ce nu sint! In utimii patru ani, sub conducerea lui Oprisan la CJ si a lui Bacinschi la Primaria Focsani, abia daca s-au dat cheile la 200 de ANL-uri, si alea care trebuiau finalizate de cind haul si Bacaul. Si, in incheiere, ca tot au bifat la realizari de nu se mai stie, pesedeii o trintesc: "... Si mult mai multe... in timp ce altii doar vorbesc!". Multe..., dar voi nu ati fost in stare sa spuneti nimic din ceea ce ati facut in ultimii patru ani. Bine ca Oprisan si Bacinschi nu se lauda si cu strandul lasat de CJ in paragina, cu drumuri pline de cratere, cu concesiuni si licitatii cu dedicatie, cu locuri de joaca degradate, cu borduri electorale lasate fara trotuare din 2004, cu afaceri pe bani multi date apropiatilor PSD si, vorba cuiva, "mult mai multe". Concluzia, tot PSD-ul o trage: "Trebuie sa alegi intre cei care doar vorbesc, mint si nu fac nimic si aceia care au demonstrat ca sint capabili". Pai, pe mina voastra ii sfatuiti pe focsaneni sa va dea un sut in fund si concediu de odihna prelungita. Si ei sint de acord!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.