Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
10 mai 2008 706 vizualizări
Cadou otravit Desi nu-i treaba lui, CJ-ul, amabil cum il stim cind are interese personale, se gudura pe linga BEJ si s-a oferit chiar sa-i puna la dispozitie masinile institutiei, daca se intimpla ca membrii BEJ sa fie solicitati sa plece pe undeva prin judet sau sa se deplaseze chiar prin oras.

Un gest cit se poate de firesc, daca ne gindim cite servicii a facut CJ-ul BEJ-ului din 2004 si cit de bine s-au inteles cele doua institutii la vremea aceea, incit la un moment dat, cel din urma chiar a fost inchis temporar. Credem insa ca BEJ-ul din vara asta nu este atit de botanist incit sa puna botul la un mijloc de transport gratuit prin judet.


Paulestenii beau coktailuri cu picioare de broaste si serpi


O reclama la apa cu bule zice despre noi ca sintem ceea ce bem. 70% apa. Bun. Asta in cazul in care apa pe care o bei este filtrata de microbi, euglene, amibe si diferite alte organisme cu mai multi sau mai putini ochi, vertebrate sau nevertebrate. Satenii de la Paulesti sint in cel mai bun caz 50% apa din moment ce in pahar au si felul doi: tocanita de picioare de broaste, bucati file de salamandre si, in cazul in care esti consumator de lux, beneficiezi si de o delicatesa din coada de serpisori. Ca sa nu mai vorbim ca totul e stropit din belsug cu hepatite de la lucratori neechipati de la Statia de intretinere, dar si de la animalele taranilor care se usureaza in ceea ce se bea. Si colac peste pupaza, gospodarul care a pus la punct acest coktail vrea sa mai vina o data la cirma localitatii. Satenii ii transmit ca il voteaza cind o zbura broasca din paharul lor.


Dilema Copaci-lor


Misu Copaci, pe 1 iunie, in cabina de vot, cu stampila in mina. Gind intens cu mina dreapta ridicata, anchilozata in aer: "Sa votez cu inima sau sa primeze constiinta?". "Sa le dau lor, celor multi si galbeni votul meu? Sau sa il ajut pe Gabi sa stringa si el acolo vreo doua stampile?". Cam aceasta dilema va fi traita in prima zi de vot de liberalul CAS-ist Misu Copaci, sfisiat dureros si iremediabil intre partidul de suflet PNL si jumatatea sa geamana, fratele jurist Gabriel Copaci, penegist din "turma" lui Gigi Becali. Asta se va intimpla pe 1 iunie, ca pe 15 alegerea va fi cu mult mai usoara, dat fiind ca la cascaval nu se vor infige serios decit doi candidati. Stiu ei care...


Unde berea se plateste de cite ori vor chelneritele


S-a deschis la Focsangeles, dupa cladirile fostului ISEH, una bucata de local unde orasenii ar trebui sa se destreseze dupa o saptamina de lucru aruncind cu bile dupa popice. Insa, din pacate, stresul slujbei nu te lasa pentru ca la Apolo...dor te ia stresul chitantelor de consum nu numai pentru berile tale, dar si pentru ale prietenilor care si-au platit bautura din buzunarul lor. Si daca esti full de gin, whiskey ori vin poate iti sint pasate si sucurile naturale baute de toate pitipoancele din bar. Ca poate nu te prinzi de fraiereala. Asta pentru ca ale lor chelnerite fac calcule globale la toata lumea. Ce daca nu ai consumat? Pe caiet asa scrie. Si ce daca prietenii si-au achitat berea lor? Chelneritelor sa nu le intre in buzunar un bacsis gros de la fraieri? Vor si ele posetute Louis Vuitton. Cam asa patesti daca te duci in ultima spelunca fara case de marcat. Si mai risti sa te plombeze si gorilele cu creierase in concediu. Ca asa-i la noi.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.