Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
3 mai 2008 922 vizualizări
Baronul vrea sa faca din unii operatori TV vedete, ca sa-l citam pe starostele pesedist. Dupa ce pe unii ziaristi i-a tirit prin procese, pe care evident ca le-a pierdut, Oprisan s-a gindit ca nu ar strica sa se ia si de omul cu camera, cel care se chinuie de fiecare data sa-l filmeze din unghi bun ca sa nu vada telespectatorul ca Marean se uita spanchi si vorbeste in loboda.

Nu mai departe de festivalul micului pesedist de la Cring de 1 Mai, cind baronul i-a atras atentia "Ochiului" ca ar fi mai bine sa nu mai filmeze abtibilduri lipite de fani adevarati linga placutele cu "WC". O fi vrind Marean ca toti sa-l dea de bine, dar o regula din jurnalism zice ca tre sa dai opiniile tuturor. Si cum unora li se deslipea autocolantul cu Marean de la inima, altora li se lipea de locul unde pina ce si Baronul se duce singur. Si ca sa vedeti ca la PSD exista firul scurt, aflati ca "Ochiul" a fost deconspirat pentru vigilenta sa de un popa, prieten cu premarele de la Gugesti. Care a pirit mai departe, la tatuca.


Cine umple sarsanalele sefului Politiei


Umbla voba prin tirg ca mustaciosul comisar sef Gheorghe Guitescu, care rivneste la postul de politist sef la Politia Municipiului Focsani, ar cam da iama in tarabele zarzavagiilor din Piata Moldovei cu intentii de sfantuiala. Ca si cum sefii nu ar trebui sa achite tirguielile, mai marele politiei municipale uita adesea sa bage mina in portofel cind isi cumpara rosii, cartofi sau brinza, dupa cum s-a dus vorba printre pietari. Sa nu credeti ca politaiul sef se duce el cu colectatul. Nu! In piata ajunge doar nota de cumparaturi. De umplerea sacoselor se ocupa agentii valeti de la piata, care se vad nevoiti sa mai achite si ei parte din cumparaturi cind li se arata obrazul. Aceleasi guri spun ca inainte sa-si termine vila de la Golesti, ofiterul de Ploiesti mai primea si cite o caciula de cuie pentru care cerea reducere de 100%, ca sa nu mai amintim de sacii de ciment carati acasa cu masina Politiei, despre care presa a mai scris. Toate secretele constructiei cica le-ar sti un fost sectorist de la talciocul din Obor, care si-a bulit spatele de la atitea lemne antamate. Cum ar putea sa urce in ierarhie, ofiterul Guitescu ar putea creste cota de mitarnicie. Sa nu credeti ca v-am dezvaluit un secret. Acestea sint aspecte pe care le stie toata Politia, mai putin se pare "urechile" de la «doi si un sfert".


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 4

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 20 ore, 43 minute, 28 secunde
desteata-te romine si voteaza pe cine trebuie ca sa scapam odata de primul golan al judetului. despre negoitescu este un jeg plin de greata si ingimfare, caruia ii place sa fie spalat cu limba in citeste integral
, acum 739398 zile, 20 ore, 43 minute, 28 secunde
Bravo domunilor politisti , dar la-ti uitat si pe lingaul de Fanica Artenie si altii de gen, restul politistilor sunt pentre el niste fraieri"
, acum 739398 zile, 20 ore, 43 minute, 28 secunde
va fi votat ,,marean''va fi votat....!!!!
, acum 739398 zile, 20 ore, 43 minute, 28 secunde
aveti grija ce spune-ti,maine vine jupan la mun si iar ati pus-o rau de tot.cine e jupanul?tot el!!cainii latra ursul merge...fratii oanele le merge magazinul mai departe ,artene la fel,fraierii din citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.