Caterincă Mioritică

Primarii Metaxa

Ziarul de Vrancea
19 apr 2008 705 vizualizări
Muica, incepu campania de prezentare a premarilor PSD-ei, cei despre care oficiosul zice ca au mai multe stele decit rachiul ala fin, Melaxa, Relaxa cum i-o zice. Mai multe stele chiar si decit ideile care roiesc brownian in mintile lor.

Cei mai multi au stat la intuneric patru ani, timp in care s-au invechit, s-au prafuit, nu s-au agitat ca sa nu se tulbure si nu au facut nimic prin localitatile pastorite de Marean. Spre deosebite de cognac, care devine mai bun si mai tare cu trecerea timpului, premarii Metaxa, incoronati cu cite 3 si 4 stele, se lauda singuri cit de mirabolant de ametitori sint. Insa cine are timp sa le citeasca fabulatiile cind gagica blonda isi arata muntii si groapa Marianelor prin tabloide... Macar aia iti arata ceva, hodorogii Me-taxati vorbesc avioane. Se vintura prin oficios zi dupa zi, mirosind de la o posta a campanie contrafacuta ... Cine crede ca o sticla de contrabanda, imbuteliata si etichetata mincinos intr-un sediu baronesc poate fi buna de ceva, se cam inseala. Bei din ea si apoi ai dureri de cap, ti se umfla ficatul si bolesti patru ani. Insa omu\' are tirbusonul, adica votul, si s-a cam prins ca sub eticheta cu nume de firma si coronita de stele aurite se ascunde o posirca ordinara. Mai bine se gindeau cei de la oficios sa le dea primarilor niste margarete, ca tot candideaza pe la sate. Era mai din peisaj. Dar si acolo tre sa ai asternuturi impecabile ...


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739370 zile, 15 ore, 47 minute, 33 secunde
Frumoasa poza!Numai scamatori de-ai lui Marian care au furat pana n-au mai putut.Ba mai pot daca mai ies la putere la CJ sau Primarie.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.