Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
19 apr 2008 821 vizualizări
Se stie ca atunci cind iti iei un lucru nou iti vine sa dormi noaptea cu el in pat, sa ai grija sa nu se strice, sa nu se juleasca, sa nu ti-l murdareasca cineva.

Celofanu\' si Mertanu\'

Se stie ca atunci cind iti iei ultimul racnet de Mertan, stai in fiecare zi cu batistuta sa stergi gainatul de vrabie nesimtita care zboara pe unde nu trebuie si dai lustru la capace cu mineca de la bluza ca sa iei noroiul de pe ulitele lui Didi. Ideea e ca dupa sase luni-un an ar trebui sa te potolesti si sa renunti la celofanul care protejeaza bordul de mahon sau alt lemn nobil ornat cu foite de aur alb incrustat cu fildes, mama lui ce dracu\' or pune nemtii in bolid! Insa daca te numesti Nicu Mazere celofanul ramine la locul lui, chiar daca unghiile curiosilor au zgindarit colturile si se cam dezlipeste. Sincer, nu stim cum rezista sa nu-l decojeasca si sa nu-i dea lustru. Insa gindindu-ne ca dupa petreceri, la viteza mare si frine bruste se mai intimpla accidente cu pasagerii care iti arata ce au mincat, mai ca ii dam dreptate lui Mazere care-si protejeaza bijuteria impaturita in celofan.


Bacinschi si umbrela PSE!


S-au lansat Didi si cu Marean la apa! La Bucuresti! Mina in mina! Si daca tot premarele a plecat pe ploaie de la Focsangeles, o ploaie si la propriu si la figurat, pesedii stiu de ce, Didi si-a luat umbrela. Si de care umbrela putea sa-si ia? Una de la PSE, adica de la Partidul mare Socialist European! Si cum sa te duci la capitala, imbracat la patru ace si cu umbrela imprimata? Nu se poate! Asa ca se lasa minunata si impermeabila umbrela rosie PSE, pe bancheta din spate a masinii cu numar de... Primaria Focsani. Care masina, logic si normal ca nu a fost parcata, masina de la Primaria Focsani, pe aleea de la sediul PSD. Pentru ca, in nici un caz, politicul nu se amesteca in treburile administratiei. Umbrela e doar de utilitate meteo. Apara de ploaie si indulceste gindurile baronului dictator. Si dupa episodul asta, il mai auzi si pe fostul pref Georgel Baesu ca ii birfeste prin supermarketuri pe liberali ca isi aduc oamenii de prin institutii la fluturat baloane si miini pentru motociclistul Tariceanu. Zice ciob de oala sparta!


Cine ingrasa javretii din Focsani


Aviz domnului primar ne-iubitor de ciini Didi Bacinschi, cel care viseaza la manusi din Azorei! Nu mai spuneti de consilierii locali ca-si fac crescatorii de maidanezi cind ditamai purtatoarea de cuvint a Guvernului, Camelia Spatar, ingrasa ieri grupa mare maidanezii de linga Hotel Solar. Fosta jurnalista, mare iubitoare de puricosi, a luat din meniul lui Tari si a dat la haita infometata de codite miscatoare de la iesirea din municipiu. Na, acum sa vedem daca aveti curaj sa ziceti de rau de Guvern. Ca la o adica, pastramita din farfuria lui Calin Popescu Tariceanu a ingrasat 100 de purici de pe spinarea coltosilor.


Serbanoiu la virsta nebuniilor


Proaspat divortat, seful Politiei vrincene, Viorel Serbanoiu, la 41 de ani se arata extrem de preocupat de imaginea sa. Superiorul suprem al politailor din Vrancea, in afara de cosmeticele barbatesti obisnuite, a inceput sa se "dedulceasca" si la unele produse muieresti, cum ar fi fondul de ten. Faptul a fost remarcat ieri de ochii ageri ai unor jurnaliste care au descoperit ca Viorel ascunde (nu un teanc de dosare de coruptie), ci citeva cosuri adolescentine, sub un strat de fond de ten. Fetele au apreciat nuanta si se intrebau acum ce firma de cosmetice prefera proaspatul burlac. Daca se duce si la epilat, daca foloseste masca de fata cu castraveti si oua, pentru ca ar vrea si ele sa faca un schimb... de retete.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
, acum 739393 zile, 14 ore, 9 minute, 27 secunde
Studiile pentru Nicu Mazere sunt ca porcul la saxofon.Ba baiatule vezi-ti de tarabele tale.
, acum 739393 zile, 14 ore, 9 minute, 27 secunde
Mazare un papagal coclit.
, acum 739393 zile, 14 ore, 9 minute, 27 secunde
Papagalul liberalilor.Care va fi urmatorul partid unde acest papagal isi va muta cuibul?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.