Caterincă Mioritică

Cine-l imbraca pe Alin Trasculescu?

Ziarul de Vrancea
12 apr 2008 1118 vizualizări
Iata o intrebare la care noi nu am gasit raspunsul. Si ne cam chinuie din moment ce juniorul catindat la fotoliul de primar al urbei de pe Milcov, Alin-Alin baiatul fin, se zgiieste in poze cu mai marii PD-L-isti de la Bucale, respectiv Frankenstein Stolo si Traian Boc.

Papusa masculina sta drepti si priveste increzatoare spre viitor, incadrata de cei doi stilpi ai partidului, imbracat intr-un costum cu un numar mai mare. Sa fie oare marime universala pentru politicieni, iar Alinus tre sa mai umfle muschii pe el? Sau si-a cumparat costumul ceva mai lejer stiind ca din politica iesi numai cu burta si sunculite chiar daca intri ca fiind cel mai tinar si mai simpatic sef de la RAR din Vrancea? Pina la urma si haina il face pe om si zicem noi ca nu da bine sa te duci la electori si sa-i umpli de promisiuni avind sacoul cu umerii lasati si minecile lungi. Pina una alta, Alin papusel ar trebui sa se uite la presedintele Sarko al Frantei si sa observe ca manseta camasii trebuie sa se vada exact 3 centimetri de sub sacou. In nici un caz nu trebuie acoperita pina la degete. Doar nu vrei sa credem ca si Primaria Focsani este o haina mult prea mare pentru un tinar de 33 de ani... Admiratoarele lui Alin-Alin baiatul fin ii pot da niste sfaturi vestimentare cit de curind pe site-ul acestuia, www.trasculescu.ro. Ca despre campanie, cine-l mai asculta cind zimbeste?


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.