Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
5 apr 2008 969 vizualizări
Primarii PSD de prin judet nu prea sint la curent cu sucarul pe care Marean il are pe ziarele care-l dau de naspa.

Pesedistii n-au voie sa atinga ziarele care-l ard pe Baron

Printre cei care au avut incredibilul curaj, de-o inconstienta care s-ar putea sa fie criminala, de a-l saluta pe El Portofel cu "o fituica portocalie" in mina, se numara primarul de la Panciu, Ion Petre. La auzul catranelilor lui Marean despre ziarele care scriu numai minciuni si care arunca "petarde" si «fumigene» despre personalitatea sa imaculata, Pircalabul Petre a mototolit in trei fractiuni de secunda ziarul care-l facea pe Oprisan de cacao, chiar de pe prima pagina, si l-a indesat in buzunarul sacoului de sa nu-l gaseasca nici nevasta cind duce haina la curatat. Dar ochiul lu\' Marean a vazut ca Petre se cam intretine cu presa si ca acesta apare prin paginile ziarelor mai des decit el si chiar si de bine si a zis ca tupeul nesimtit a trebuit taiat din radacini. Asa ca, imediat dupa sedinta de Cejeu, Marean l-a umplut de fericire pe Petrica si l-a atentionat ca tre\' sa treaca pe la el ceea ce ciripeste la ziaristi. In acest timp, Ion Petre tinea o mina in buzunar ca nu cumva vreun colt de ziar sa se vada.


Purtatoare de cuvint incognito


Conservatorii oricit ar fi ei de conservatori au mai renuntat la rigiditate si cu imaginatie si-au tras o purtatoare de cuvint care lucreaza incognito. Adica cu sapca puternic trasa pe ochi, de se chiorasc jurnalistii mult si bine ca sa-i surprinda cit de cit fizionomia. Doamna purtatoare de cuvint, Adriana Mihaila este posesoarea unor sepcute chic, cu cozoroc mare, dar de firma, insa nu se face remarcata nici macar atunci cind ia cuvintul, pentru ca vocea ii susura de undeva din spatele cozorocului. Acuma noi nu spunem ca doamna este sub acoperire ca ne-ar bate Doamne -Doamne, dar parca po"â„¢ sa stii?


Liberalii il sfideaza pe Marean chiar la el acasa


Doi consilieri judeteni penelisti i-au cam ridicat pulsul lui Marean ieri, sfidindu-l cu tiriit de telefon si discutii sosotite despre campanie. Asta in timp ce el se straduia sa citeasca ordinea de zi. Deranjat ca nu toti ochii sint atintiti asupra lui si nu toate urechile ii asculta vocea cu inflexiuni, Oprisan a cerut liberalilor cu limbarnita o minima decenta. "Sinteti foarte draguti! Mai terminati conversatiile! Daca la sediile de partid nu conteniti cu discutiile, macar la CJ sa pastram aerul de decenta", s-a adresat Marean catre Misu Copaci din jiltul de unde Oprisan face politica PSD, aaaa...., a vrincenilor. Insa, nu prea ceri de la altii ceea ce nici tu nu esti in stare sa faci! Cert e ca sfidarea Baronului a continuat, Eduard Lambrino conversindu-se prin mobil sub ochii miniosi ai sefului.


Croitoras-profesorasul cel viteaz


Un profesoras-croitoras, ales local, aspirant la o locuinta ANL, s-a spalat pe miini ca Pilat din Pont la sedinta de constituire a comisiei sperietoare de primari. Un alizeu ne-a suflat la ureche ca don"â„¢ profesor s-a dat ranit in aripa si a lipsit la sedinta cu pricina pentru ca, desi este posesor de gipan, ar vrea si o locuinta moaca. Si asta pentru ca Didi i-ar fi promis un loc mai in fata pe lista aneleurilor unde este inscrisa de fapt sotia lu"â„¢ don"â„¢ profesor. Intre timp, ca alibi, alesul cica a dat o fuga prin Italia. Acu"â„¢ noi nu putem ca sa bagam mina in foc pentru asemenea informatie, dar daca este sa luam in calcul faptul ca infiintarea comisiei era cit pe ce sa fie compromisa din lipsa de cvorum si la mustata de un vot, mai sa credem cele susurate in pilnia lui Eustache.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.