Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
15 mar 2008 760 vizualizări
Am trait sa o vedem si pe asta! Celebrul Ion "Pomana" Bucur, padurarul de la Mera, dupa ce si-a dat demisia din PSD prin anunt la Mica Publicitate (gurile rele zic ca nu prea stie sa scrie si prefera mina altuia) a ales sa isi anunte candidatura la Primaria din localitate tot prin... Mica Publicitate.

"Pomana" de la Mera candideaza la primarie prin Mica Publicitate

Iar fericitul anunt a fost publicat in ziare cu ocazia Zilei de 8 martie. Printre ghiocei si "La Multi Ani", "Pomana" taietorul de copaci a ales sa incheie cu urmatorul mesaj: "din partea viitorului primar, tehnician Bucur Ion"! Inedita campanie electorala a celui cu previziuni cu fotolii de prim gospodar! Si credem ca va avea priza la doamnele din comuna mai ales ca le-a dedicat un anunt special, multi gospodari uitind sa pupe electoratul feminin de Ziua Femeii. Respectind modelul "primar prin Mica Publicitate", asteptam si programul electoral publicat tot in ziare.


Barculescu dezbina cuplul Neata


Foiala politica a sefilor de institutii din Vrancea inca nu s-a terminat. Ultimele fiefuri democrate tremura sub apropierea atacurilor liberale. Printre bastioanele ultime ale PD-L-ului se numara si Directia Agricola, acolo unde cucul cinta ultimul cintecel lui Costel Neata. Locul sau ar reveni liberalului Gabriel Barculescu, si el sef pe la o directie ce are in subordine munca pamintului si roadele lui. In acelasi timp, nevasta lui Neata a intrat fr la banca la Agricultura printr-un concurs extrem de dur, dupa ce a cazut de data asta pe subiecte si, ce sa vezi, au fost chiar subiectele "tocite" de doamna Neata. Numai ca, a doua oara este cam tirziu pentru ca sotul nu va mai fi sef, Barculescu bagindu-se intre reunirea familiei Neata la Directia Agricola.


Betoane pentru redeventele Urbis


Traiasca fratia intre afaceristi! Cica Regele Asfaltului, Dorinel Umbrarescu, cel care da apa cu portia la Adjud, nu a stat impasibil la constructia vilei primarului Constantin Armencea, pe care tocmai a finalizat-o. Umbrarescu s-ar fi simtit pentru scutirile si facilitatile cu dedicatii speciale date de Primaria si CL Adjud si a sarit grijuliu cu niste masini de beton pentru "binefacatorul" lui Urbis. Armencea s-a vazut cu viloiul la soare, iar amicul care la nevoie se cunoaste a primit scutirea de redeventa pentru Urbis, dar si inca citeva facilitati care i-au permis "regelui" sa puna mina pe niste terenuri bine plasate in Adjud.







În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.