Caterincă Mioritică

Baesu comanda stringerea rindurilor pentru apararea lui Didi smiorcaitul

Ziarul de Vrancea
8 mar 2008 712 vizualizări
Pesedistii fac rinduri-rinduri linga primarul etern Bacinschi pentru a-l apara de atacurile "unor animale politice carora le place mirosul de singe", venite de la triburile razboinice si galagioase ale liberalilor si democratilor.

Asezati in flancuri, pesedeii striga ca razboinicii cu steaguri galbene si portocalii ii intimideaza si vor sa le darime monumentul de cinste si onoare unde sta Didi Bacinschi, cu steagul rosu fluturind in virf de primarie, aaa, de deal. Potrivit lui Georgica Baesu, comandantul cu insigna al aparatorilor PSD, rindurile armatei sale vor tine cu dintii de trofeul lor pentru inca un mandat la Primaria Focsani si vor face scut impotriva coalitiei monstruoase pentru o Comisie de control a activitatii Primariei. Principala arma impotriva navalitorilor este usor de manevrat si de linistit adversarii, pixul. Cu acest instrument de scris, folosit ca arma alba, Baesu ar cam vrea sa scoata ochii liberalilor si democratilor care-si baga nasul in afacerea lui Didi. Cu acelasi pix se fac si eventualele modificari prin documente inainte sa cada pe miinile adversarilor. Din pacate pentru infanteria lui Baesu de la CL Focsani, ostasii lui Nini si ai lui Jan sint aparati de armuri rezistente, cu dioptrii destul de mari. Fundurile de borcan apara ochii si arata adevarul din actele imbirligate de Didi. Deci, pixu\' nu intra in ochi, iar urma sa de mazgaleala se cam vede prin achizitii, investitii si cecuri semnate fara a beneficia de servicii or realizari.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 14 ore, 27 minute, 44 secunde
bravoooooooo,,,,
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.