Caterincă Mioritică

Votati Ionut Ungureanu si Paula Seling!

Iulia Crețu
16 feb 2008 967 vizualizări
Piesa "7 Days, 7 Nights" va intra ultima in concurs, in cea de-a doua semifinala a selectiei nationale Eurovision u Ionut Ungureanu declara ca pentru finala de la Belgrad este nevoie de o piesa buna, dar si de show u "megastarul" Catalin Josan, participant cu doua piese la preselectia nationala, si-ar da votul pentru duetul Ionut Ungureanu-Paula Seling

Vrancea voteaza in aceasta seara! Fiecare dintre noi este asteptat sa sustina cu un simplu sms propunerea duetului Ionut Ungureanu-Paula Seling, "7 Days, 7 Nights". Cea de-a doua semifinala Eurovision va fi transmisa in direct de TVR 1 astazi, incepind cu orele 20.00, in concurs urmind a intra 12 piese. Printre cei care concureaza cu Ionut Ungureanu si Paula Seling se numara Nico, Nicola, VH2, Ro-mania, Catalin Josan, dar si o trupa din Suedia, Biondo. Dintre acestia, primii sase artisti, cei mai votati, vor merge in finala nationala de pe 23 februarie. Melodia "7 Days, 7 Nights" va intra in concurs de pe ultima pozitie, insa "provincialul" Ionut Ungureanu spera la primul loc al clasamentului in optiunile juriului si ale publicului. Asta, in ciuda unor presupuse "aranjamente" intre membrii juriului. "Nu am emotii absolut deloc! Anul trecut a fost inzecit mai mult. Anul acesta am vazut ca piesele proaste au luat note mari. In clasament nu avea ce cauta piesa interpretata de Simona Nae si Dinu Maxer. Sanse mari are in schimb melodia lui Nico si a lui Vlad Mirita. Anul acesta ma bazez pe mine. Paula este o voce exceptionala insa nu este atit de populara, nu apare la televizor facind lucruri comune. Este privita ca o profesionista perfecta, mai stie sa cinte si la pian, dar din pacate asta nu prea conteaza. Piesa cea mai buna din concurs, de departe, este «Shine»", ne-a declarat Ionut Ungureanu, solistul trupei "Provincialii". Piesa "7 Days, 7 Nights" este compusa de aceiasi colaboratori de la balada "Time" de anul trecut, Eduard Circota si Cristian Hritcu Badea. Spre deosebire de romantismul din 2007, in 2008 Ionut Ungureanu tinde la biletul spre Serbia cu o melodie ceva mai ritmata, care beneficiaza si de aportul uneia dintre cele mai bune voci, Paula Seling. "Ideea acestei colaborari a apartinut compozitorului Eduard Circota. Mie imi place foarte mult trupa Provincialii, drept pentru care am fost foarte incintata de aceasta colaborare, cu atit mai mult cu cit am ascultat piesa si mi s-a parut foarte potrivita pe vocea mea. Sintem in acest concurs pentru ca toti credem in piesa «7 Days» si speram ca munca noastra si a compozitorului va fi apreciata la adevarata ei valoare. Si... cum se zice: fie ca cel mai bun sa invinga!", a declarat pentru TVR si Paula Seling.


"Megastarul" Catalin, fan al melodiei "7 Days"


Printre cei care se vor bate pentru a reprezenta Romania la Belgrad, la cea de-a 53-a editia a Competitiei Cintecului European, Eurovision, se numara si cistigatorul concursului "Megastar", basarabeanul Catalin Josan. Desi un novice in acest tip de competitie, Catalin recunoaste ca daca ar cistiga ar fi o mare responsabilitate sa duca numele Romaniei la Belgrad. Acesta spune ca intre concurenti nu s-a simtit invidie, insa aduce si el in discutie subiectivitatea membrilor juriului. Ca si Catalin, Ionut Ungureanu acuza de anumite intelegeri intre jurati si concurenti. Cu toate ca se bate pentru primele sase locuri pentru finala nationala cu Ionut Ungureanu, Catalin spune ca daca ar fi fost in fata televizorului ar fi dat votul sau duetului Ionut Ungureanu-Paula Seling. "Am fost foarte emotionat in prima semifinala. Si in cea de-a doua mai cint o piesa si sper sa fie bine. Dintre piesele din cea de-a doua semifinala imi plac mult «Shine», «Come this way», dar si cea a Paulei Seling si a lui Ionut Ungureanu, «7 Days»", ne-a declarat si Catalin Josan. Desi in 2007 a fost la un pas de a pleca in Finlanda pentru concursul Eurovision si a fost lasat acasa de un proiect muzical slab, "Todo Mondo", Ionut Ungureanu declara ca anul acesta Romania nu mai are voie sa se faca de ris. Pentru acest lucru cei din fata televizoarelor trebuie sa voteze atit voci, dar si interpreti care pot tine un show. "Noi ne bazam pe fanii pe care ii rugam sa ne voteze numai daca le place melodia. Anul trecut ne-am facut de tot risul cu o melodie slaba. Publicul nu prea stie ce inseamna acest concurs, noi ne-am documentat si am vazut ca toti cei care ajung trebuie in primul rind sa cinte, dar trebuie sa faca si show. Toate aspectele conteaza pentru note!", ne-a mai declarat Ionut Ungureanu. Asa ca, daca vreti ca Romania sa ridice Arena Belgrad in picioare pe 24 mai votati "7 Days, 7 Nights" si Ionut Ungureanu cu Paula Seling. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.