Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
2 feb 2008 968 vizualizări
Valentin Gheorghita, directorul cu apucaturi de patron la Ateneu, a uitat recitalurile pe care le sustinea la morbida "Cintare a Romaniei". A uitat si de perioada cind o mima pe histrionul in piese de cinci lei cu gaura, de genul "Sase hohote de ris" si ajungind in scaunul de director al Ateneului Popular sare la gitul presei.

Gheorghita, cit costa reclama pe o pagina?

Daca aceasta presa ar fi existat la inceputul anilor \'90, cind Gheorghita a "ajuns" director, in ciuda opozitiei fostului primar Nicolae Latcan si in dauna contracandidatului - sot pe vremuri al vicepresedintei Tribunalului - cu siguranta examenul ar fi fost contestat. Dar primul ziar postdecembrist in Tara Mioritei a fost infiintat in 1997 si Gheorghita a ramas director, cu toata opozitia lui Latcan. Sigurele calitati ale actualului agent de publicitate erau apartenenta la una din gruparile liberale si faptul ca, inginer la "Matrite", adica specialist in strunguri si suruburi, plimba tava prin cite o piesa a amatorilor de la Teatrul Popular. Azi, tot la amatori a ramas si plimba mapa cu pliante publicitare. Si aduna bidoane incepute de Cola dupa cele doua... adica una bucata lansare de carte. Domnu\' Gheorghita, s-a rasuflat!


Liberalii si liniuta in plus


Partidul Galben a cam inceput s-o scrinteasca cu gramatica. Domniile Lor-liberalii au chemat babele si mosii la party, si i-au intimpinat cu un "politicianist" "Bine a-ti venit!". Ne scuzati, dar de astfel de greseli cu schepsis se folosea in trecut pesedistul literat George Pruteanu. Ne este greu sa credem ca liberalii vrincenesti sint atit de profunzi. Si doar au o intreaga scoala de membri, si de profi, dar si de eleve cochete care studiaza pentru Bac. Domnul prof de romana Enache Mindrescu, in loc sa fie pus sa imbrobodeasca tinerele liberale, ar fi mai bine sa-si mai arunce un ochi, poate doi, pe creatiile media ale liberalilor. In toate cartile de gramatica liniuta de acolo nu exista, este "ati venit"! Ati comis-o!


Nasul Dragos


Prefectul apolitic Dragos Mircea are mare frica de Dumnezeu. Si tocmai pentru a se pune bine cu Cel de Sus, mai ales acum, in an electoral si de confruntare cu vecinul de la vest, prefectul a ales sa crestineze un bebe. Primul vrincean a stat milos si l-a sorbit din ochi pe scincitorul de serviciu, copilasul lui Marcel Hagiu, un coleg pasionat de alergatul dupa balonul rotund. Apa sfintita in care a fost imbaiat bebelusul si cu care a fost stropit si nanasul speram sa il fereasca de afuriselile colegului care-i ia locul in parcare si de trimiterile la incornoratul. Si de acum sa ceri ca lumea sa ti se adreseze cu "Nasul"?


Ultima amazoana din jungla CL


Chemarile razboinice ale PSD-ului au gasit-o singura si incoltita pe doamna "linistita" Rodica Boboc din Consiliul Local Focsani. Astfel, amazoana nu prea mai are cu cine porni razboiul electoral, fiind singura-singurica in fata navalirilor doamnei de fier democrata Mirela Bizna, dar si a colegei liberale Lady Fodo. Daca cele doua doamne blonde si-au cam anuntat dorintele pentru cirma Primariei Focsani, reprezentanta sexul frumos din PSD, Rodica Boboc ar putea fi mai degraba considerata o Maica Tereza, rezistind eroic fara sa comenteze la proiectele de hotarire.




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.