Caterincă Mioritică

Aproape s-a infiintat Asociatia Victimelor Media

Ziarul de Vrancea
26 ian 2008 691 vizualizări
Buna ziua! Numele meu este Manole Terchea Berchea si sint o victima! Sar pe mine la fiecare greseala si imi dau nume urite cind eu de fapt vreau numai binele si sint sincer.



Buna ziua!Numele meu este Manole Terchea Berchea si sint o victima!Sar pe mione la fiecare greseala si imi dau nume urite cind eu de fapt vreau numai binele si sint sincer.Cum cine?

Presa, acest ciine de paza, care arata mai degraba a javra, in loc sa faca reclama Vrancei, pentru ca investitorii sa vina si sa arunce cu bani, sta asmutita pe mine ca dau eu cheile fiului meu sa intre in garduri cu masina Prefecturii. Pai ce vina am eu ca gardul ala era acolo? Primaria nu stia ca beizadeaua mea e smechera, trebuia sa-l mute mai incolo. Si de ce ziaristii astia nu se gindesc ca am si eu prieteni, veri, cumetri care fac mistouri de mine cu poreclele astea! Terchea Berchea, auzi la ei! Sint o prada facila a mass-media si de astazi infiintez Asociatia Victimelor Media. Iar eu voi fi presedinte, ca si asa la Agentia Domeniilor Statului nu ma baga in seama nimeni. Si ma gindesc sa chem alaturi de mine pe cele mai mari victime ale mass-media din Vrancea: pe Marean Oprisan, ciuruit mereu de ziaristii care gindesc cu ficatul, dar si pe Nini Sapunaru, de care se iau pe nedrept si ii uita pe democrati, pe secretarul conserva, Constatin Mindrila, dar si pe primarul ala Sararu de la Mera. Ce daca am gresit? A gresi e omeneste. Si daca noi astia asupriti de jurnalisti gresim mereu, nu o facem ca vrem, sintem cei mai umani, o tinem din greseala in greseala. Si ba jurnalistule, ai grija pe unde calci, sa nu gresesc si sa te terchelesc pe trecerea de pietoni cu bolidul!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.