Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
19 ian 2008 798 vizualizări
Ia ghiciti cine se amuza de nu mai poate pe seama dusmaniei de moarte dintre capeteniile de la Cultura si Traditii! Domnul director muzeist, Horia Dumitrescu, vesnicul amuzat din peisajul istoric mioritic.

Alimentez dusmania, ca e distractiv!

Aflat la sedinta de CJ unde tre\' sa semneze condica de prezenta la domnu\' presedinte, si unde il ingina pe Marean (poate te cheama la raport!), Horica i-a transmis colegului sau de banca, Danut Stoianof, ca pe acesta l-ar uni cu Puiu Usturoi un simplu "scuipat"! Ne scuzati, dar asa a grait istoricul! Distractia a continuat, Horia Dumitrescu reglementind presupusa greseala cu o rima: "aaaa, cu un pupat"! Ce ne-am mai distrat, sa murim de ris, nu alta! Sa vezi de acum incolo replici absolut ortodoxe de la Puiu!


Perfect-perfect, dar oare si la control?


Fostul comisar sef de la Garda de Mediu, Aurel Cristian, proaspat retrogradat din functie dupa ce si-a catranit seful mare de la Bucuresti zice ca fuse perfect! Fuse, dar totusi se duse, ca nu era la culoare! Si acum, ca sa demonstreze ca demisia e data pe motive de activitate slaba, Ministrul Attila Korodi ii da Corpul de Control pe cap. Ca si perfectiunea asta tre\' sa aiba un punct vulnerabil. Si oare gaterele din zona de munte a Vrancei sa fie calciiul lui Ahile pentru Aurel Cristian? Nu stim, dar cica ar fi fost dat in git de un gaterist nemultumit...


Consilier judetean, caut domnisoara pentru Australia


"Singur, atit de singur... simt dureri pe care nu mai pouot sa le-ndur", refrene de astea credem ca fredona consilierul judetean Laurentiu Marin cind s-a gindit el, om insurat si cu copchii acasa, ca are nevoie de companie. Nu de companie internationala de papat banii publici, ci de companie gratioasa, blonda, timpa, cu arriere si derriere generoase si care sa nu deschida prea mult gura decit pentru treburi urgente si necesare. Si domnu\' nostru, disponibil si doritor, chiar arzator de cunostinta, si-a facut cont pe site-uri de combinari, unde isi postase recent si o poza meseriasa, cu el pe post de gagiu fitos la o petrecere mondena. Numai ca l-o fi descoperit nevasta de ce face si si-a dat log off.


"Iesiti cinci minute si apoi veniti la o maslina"


Transparenta in sistemul sanitar este precum sticla de sifon: groasa si de cele mai multe ori opaca. Asta s-a demonstrat la ultima conferinta de presa, cind ziaristii au fost invitati cu surle si trimbite la conferinata cu pricina. La doar 20 de minute li s-a sugerat sa paraseasca sala, doar pentru a nu auzi cuvintul "crizatei" Dana Mariana Dinca de la UPU, care nu vrea sa aiba probleme cu seful cel mare, Niki, care interzice tuturor medicilor din Spitalul cel Mare sa ciripeasca ceva la presa. Cica e secret profesional cita spaga iau ei pe pacient, iar casoaia de asigurati nu le mai deconteaza solicitarile acum la inceput de an. Iata de a grait musiu Copaci : "Iesiti cinci minute si apoi reveniti iar pentru un snack, o maslina, o aluna, o cafea, ca ce naiba sintem prieteni, NU"?!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.