Caterincă Mioritică

Uite pe ce poti sa iti mai pui mecla!

Ziarul de Vrancea
12 ian 2008 813 vizualizări
Marian Oprisan ar putea aparea pe numarul de colectie al "Magazinului istoric" cu seria de banuti suflati de prin portofele

Iubite si mult stimate conducator de Jeep-an nesimtit, umilul tau popor iti apreciaza munca si stradania ta de a sta pina in veacul veacului (Amin) lipit de fotoliul din biroul de la etajul unu al Consiliului Judetean. Noi astia care nu invirtim miliarde pe degetul mic, cu care te scobesti dupa icrele de Manciuria pe la chermezele de partid, dar care stim ca numai pentru noi si pentru al nostru bine te zbati pina ce si noaptea intre cearceafuri, vrem sa te ajutam. Nici nu stim de ce sint atit de invidiosi liberalii astia care te sapa la orice pas si vor sa-ti lipeasca guma pe scaunul din sala de sedinte. Chiar ne plac calendarele si orarele cu mecla ta, barosane. Bunica de la tara te-a lichit bine deasupra sobei, chiar daca te-ai cam innegrit de cenusa si ti-au sarit pe ochi stropy de untura, aperi peretele de jeg! Si ca sa vezi dovada de amore, iti dam un sfat pe ce ai putea sa iti mai faci reclama. Poate niste tricouri sucare, gen alea cu Che Guevara, cu tine uitindu-te intr-un portofel, "El ciordeles"! Nu? Te decolorezi la primul spalat? Asa e!

Dar daca iti bati tu singur moneda? Asa cum facuse marele cuceritor Alexandru Macedon... Vezi sapa la tine la kilometrul 27 dupa niste aliaje de astea care se modeleaza usor, ca sa te slefuiesti in caz ca te indoaie vreun liberal nervos ca nu i-a venit lui ideea. Si ca sa dainuiesti in timp si sa te conservi ca valoare in glasoare, scoate si tu Mareane o colectie de timbre! Ce, numai regina Angliei sa isi arate dintii de pe plicuri, tu nu poti sa sclipesti fasolile prin cutiile postale? Iar talentul tau de om politic poate fi exploatat la maximum din cauza si datorita pentru care poti sa apari pe coperta "Magazin istoric" ca fiind singurul sutz de portofele ajuns hot de judet! Si ca sa te vada copii mai bine ai putea sa iti lipesti fata pe cutiile de lapte si sa iti pui si o mustata de aia de iaurt! Ai grija insa sa nu se inteleaga ca esti disparut! Ne-ar durea tare... in partile moi sa te stim plecat!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.