Caterincă Mioritică

V-am citit in stele si va anuntam ce va aduce 2008

Ziarul de Vrancea
29 dec 2007 1118 vizualizări
Domnilor nostri, acum, la sfirsit de an, ar fi bine sa lasati de-o parte nereusitele din 2007 si sa va ginditi la ce va poate aduce 2008. In horoscopul chinezesc, anul 2008 este Anul Sobolanului, an care anunta pentru toate zodiile mari progrese in viata personala.

Nativii politici care se joaca cu destinele Vrancei vor descoperi noi domenii de interes, poate un alt ciolan si o alta vaca de muls si vor intelege in sfirsit incotro se indreapta. Gindirea Zen zice ca veti fi interesati mai mult de domeniul spiritualitatii, chiar daca pentru unii e tarim virgin, si ca veti face actiuni caritabile. Fiind an electoral, cam intelegem de ce. 2008 va aduce politicienilor multa pofta de viata, multe petreceri si se anunta sanse de reusita in tot ce faceti. In 2008 va sfatuim sa renuntati la ideile preconcepute si sa nu le purtati pica celor care nu sint de aceeasi parere cu dumneavoastra.


Dumitru Dila - Vinare de vint


Dumitru Dila, neobositul director al OPC intra in 2008 in zodia vintului. Pentru ca de colindat a colindat prin toate partidele, iar lista s-a cam terminat, seful OPC s-ar putea sa ramina fara "coledzi" dupa localele din 2008. Semn, zicem noi, de paguba la bugetul familiei: la jumatatea lui 2008 incep zilele de post, in care Mitica va da, pe bune, bani pe cremvursti.


Nini Sapunaru - Proiectez, deci exist

Nini draga, spune drept

Pe cine tii tu la piept?

Pe Fevroniaaaaaaa!

Semne bune anul are: astrele arata ca dl. Sapunaru, Nini pentru intimi si cunoscuti, va detine in curind una bucata avion cu doua locuri, made in China, pentru vizitele lungi si dese pe axa Bucuresti - Focsani - Siscani - Podu Turcului - Naruja - Paunesti. Si cum obrazul subtire, cu proiectare se tine, dl. comandor Georgescu va avea ordin de zi pe unitate sa fotografieze, din avion, fireste, drumuri, poduri si podete care necesita reabilitare. Sa proiectati bine!


Jean Vraciu - Mustind de glorie Sesizare telegrafica: "Domnule presedinte Jean stop Vraciu, Asa stop nu se mai poate stop Ori toata lumea stop la cascaval stop Ori toata lumea stop pe margine. Amenintam organizare revolta stop la partid. Semnat stop Grupul consilierilor locali care beau stop apa plata stop cu lamiie stop.


Puiu Siru - Cocktail Stoianoff

Cu Soarele in ascendent, nativul de la Cultura Mioritica va avea in 2008 de continuat eternul razboi total. Conflictul dintre cele doua roze de hirtie igienica din toaleta impartita cu seful de la Creatie va scoate la iveala noi informatii. Lupta se va da si pe plan politic, acolo unde o figura din trecut a revenit sa bintuie intilnirile de la partid. Iar regasirea nu se face de pe pozitii echitabile, fostul dusman fiind mai nou sef. Sfatul astrologului este acela de a fi cu mare bagare de seama, sa nu riscati. Puteti sa va bazati numai pe intuitie.


Dragos Mircea - Rocada mare

Anul 2008 se anunta pentru primul nativ al judetului unul al schimbarii si al alegerilor. Dezmintim categoric zvonurile despre rocada urmatoare de la Institutia Prefectului, prin care Mircea trece in birou la Flenchea, Flenchea in birou la Mircea, iar Oprea ramine in biroul lui. Nu credem in ruptul capului ca restituirile catre mostenitorul mostenitorilor d-lui Cosor vor crea probleme...


Niki Moise - Halatul! Unde-i halatul?!


Fostul, actualul, viitorul, poate eternul director al Spitalului Judetean va avea in 2008 multe cazuri de rezolvat si tot atit de multe atentii de primit. Astrograma arata in cazul lui ca anumite relatii se pot transforma in prietenii durabile. 2008 anunta achizitii importante, prima pe lista fiind o scula mica, japoneza, care detecteaza "numerarul" pacientilor inca de la intrarea in spital. Va recomandam sa nu neglijati birfele de la tigara de pe culoar si sa evitati aerul conditionat.


Mihai Copaci, tradat in dragoste liberala


Se anunta un an al completarilor in organigrama CAS, acolo unde Mihai Copaci vrea sa isi faca echipa de echipa pentru sanatatea vrincenilor. Pe 2008 se intrevad achizitionari de telefoane si de cartele de pe care seful sa isi ureze singur "La multi ani cu fericire", in cazul (mai mult ca sigur) ca subalternii il uita. Evitati sa mai faceti teste pe masini, sfatul astrologului este sa mergeti dupa primul impuls. Prin vara lui 2008 veti suferi o deceptie cind cineva iubit va va spune ca nu sinteti ceea ce cauta.


Rodica Davidean - Asteptarea moare ultima


Anul 2008 este unul al sperantelor desarte. Puteti sa asteptati insa mult si bine sa mai treaca Stixul parte din cei pe care ii aveti in grija. Cu noile pensii, doamnele si domnii de virsta a treia iau ginko-biloba cu ginseng si trag de tendoane sa prinda 150 de ani. Pur si simplu, nu se intrevede un an bun pentru afaceri. Va sfatuim sa va reprofilati pe activitati ceva mai artistice, impletit de fularase si modelat coca in forme de ingerasi la cantina saracilor.


Decebal Bacinschi - Unde se duc banii cind se duc? La Arco...


Dilema va fi semnul anului 2008 pentru Didi. Pina acum

banii mergeau la Arco de cele mai multe ori. Fie ei de la proiectele de case ale particularilor, fie de la bugetul local. Pentru ca daca vrei sa obtii autorizatiile pentru constructia unei case, musai trebuie sa ai proiectare arco. Anul care vine ii va aduce (sau poate nu) un nou mandat primarului cu nume de rege dac. Intrebarea este din partea carui partid va candida.


Cap ai, Bostan porti


Zicala romaneasca ii va marca anul 2008 (anul sobolanului) sefului de scoale vrincene. Aceasta daca nu va renaste din cenusa ca pasarea Phoenix, pentru ca Bostan cel vechi a murit. Traiasca Bostan! El va da in continuare materiale de presa grase mediei locale si va alimenta cu carbuni locomotiva opozitiei. Si apropo, de pozitie, Iordache va asigura si in 2008 firmele de partid cu lucrarile la scoli.


Nu trebuie sa fii Bizna ca sa biz(n)ai dupa o functie


2008 a inceput prost pentru doamna de fier a CL Focsani inca de la finele lui 2007, cind a pierdut calitatea de lider de grup local. Semn rau, dupa unii, este si galagia care o face in sinul coledzilor. Acestia ii vor da brinci de pe lista alegerilor locale din luna iunie. Poate se va orienta si il va mai intreba o data pe primarul Bacinschi despre lucrarile pe care i le-a facut si de care s-a aratat nemultumit.


George Baesu - Strategia salveaza democratia


Deputatul George Baesu a avut un an echilibrat in sensul ca si-a incasat in cele din urma banii pe strategia Focsaniului, dar a si pierdut posibilitatea extinderii spatiului firmei de consultanta, gratie deciziei, consilierilor liberali. 2008 nu-i va aduce invidiata imunitate de parlamentar daca se va mai tine inhaitat in continuare cu Adrian Nastase.


Neagu Nistoroiu - Sub Pamint SRL


Cel mai mare dansator pe drumurile din Focsani, Nicusor Nistoroiu, cunoscut ca balerin de cind era mic, va face in continuare piruete intre functia de viceprimar si cea de executant al lucrarilor "underground" de alimentare cu apa si gaze in municipiu. Daca i se zbate ochiul sting, e semn rau, pentru ca nu se vor mai aloca bani pentru ANL-uri si deci va spune adio "bucuriilor" rezultate din repartizarea locuintelor. Daca norocul il va urmari, va face in continuare "pas de deux" alaturi de Didi in ingroparea sutelor de mii de euro sub pamintul urbei.


Marian Oprisan - Noiembrie, ultimul bal


Nu, nu, nu! De trei ori nu! Nu putem crede ... Nici anul asta? Cum, nici acum? Cum adica, au fugit judecatorii? Da"â"¢ Politia ce face? Nici la Parchet nu mai e nimeni? Nici Pompierii? Mitropolitul? Vai, chiar Patriarhul? De episcop stiam, dar daca a intervenit Patriarhul, lucrurile se inteleg de la sine. Aaa? A spus Patriarhul ca se judeca? Unde?! Brr, la Judecata de Apoi... Sari nene Toni, sari coane\' Lefter! Domn\' Nae, ce facem bre?


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.