Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
15 dec 2007 842 vizualizări
In trei ani de manageriat intrerupt periodic de ministrul Nicolaescu la spitalul judetean, Niki a reusit printre picaturi (ca de, nu-i asa? Daca nu curge, pica) sa-si ridice gogeamitea viloiul pe strada lui Stefan cel Mare si Sfint.

Niki si-a facut vila din...gitul miinii


Desi democratul vrincean vecin la Vinatori cu baronul Oprisan a cheltuit pe casuta sa din banii de director al spitalului si cel de medic otorinolaringolog peste 7 miliarde de lei vechi nu este multumit de realizarile zidarilor dupa cum s-a plins unor prieteni. Adevarul este ca vila cam seamana cu blocurile cenusii din perioada ceausista, demonstrind lipsa de imaginatie a medicului orelist si a sotioarei sale Cici. Seful spitalului imparte terenul vilei cu o alta vila a unui medic generalist, care i-a cedat o parte din teritoriul sau. Se pare ca meseria de vraci de nas, git si urechi este mai profitabila decit cea de ginecolog, daca ne raportam la produsul obtinut ca urmarea cercetarii cu lupa a orificiilor mai-sus mentionate.


Dar cu antepronuntarea cum facem?


Vint, frig, scandal la justitie; ministrul pe faras la DNA, scandal la sectia de procurori a CSM. Tichie ii trebuia prim procurorului de la Parchetul Focsani? De dosarul Oprisan ii ardea lui? Se aude prin tirg ca declaratiile recente privind dificultatile in eventuala instrumentare a dosarului de 52 de volume il pun la adapost pe vorbitor de pacostea rezolvarii cazului. Daca dosarul vine la Focsani, sfintul viciu de procedura salveaza si pielea baronului, si pielea procurorului. Ghici cine-i procurorul!


Kent Mustea nu mai vrea la PD


Gurile rele spun ca radiestezistul trupei democrate din Vrancea ar cam vrea sa-si ia talpasita din club, satul fiind de cuantumul cotizatiei catre partidul vraciului vrincean. Mai mult decit atit, din momentul in care a devenit persoana politica, memoria publica si-a reamintit ca prima data a auzit de numele omului de afaceri Mustea, prin anii \'90, cind era la inceputul ascensiunii sale. Numele sau fiind alaturat de catre rauvoitori de cel al cunoscutului Gigi Kent, alias Vasile Gheorghe, vestitul contrabandist gratiat de Ion Iliescu. Potrivit acelorasi ciripitori, omul cu cel mai ridicat nivel al studiilor din partid a mirosit, se pare, cacealmaua, si nu vrea sa se mai lase stors de bani pentru o iluzorie candidatura la primarie.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.