Caterincă Mioritică

Noua marca de adidas, Guma-torsan

Ziarul de Vrancea
1 dec 2007 940 vizualizări
Jandarmii vor sa ajunga un fel de super-man-i care sa puna la zid raufacatorii de prin aleile intunecate ale orasului. Si ca sa-si faca un corp numai pachetele de muschi si sa bombeze gambele, organul s-a apucat de facut sport.

Cu multa sudoare, inclestari de dinti si plesniri de haine sub grandoarea muschiuletului lucrat. Numai ca la sala de tras fiare a jandarmilor, cu care se lauda cum ca ar fi de ultim racnet, nu se da si echipament sportiv. Asa ca olimpicii aparatori ai legii vin si ei la antrenamente cu gioarsele de pe acasa. Un tricou decolorat, un pantalon cu fire trase si cam vechi si, mai ales, echipati cu cele mai tari incaltari cu clima-cool, papucii de gumilastic! O fi scos Adidas o noua linie de Guma-torsan... Ce-i drept sint buni, ca-s usori si ieftini. Dar ne e mila de nasul vecinilor de gantere sau de la cardio. Ca super-man-u\' de la Jandarmerie pune sosete gri pe sub gumilastici! Pfiu, ce urit miroase! Aveti luminari parfumate? Zau asa!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.