Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
1 dec 2007 759 vizualizări
Consiliul Judetean Vrancea va ajunge in scurt timp pe lista cu cladiri imbulinate cu rosu, cu risc major la prabusire. De ce oare?

Crapati-ar ceva, de ce tipi?

Tocmai "datorita" presedintelui crizat pe subordonatii impertinenti care semneaza oficiale in numele sau, dar si pe cocorasii de la partid care au cam dat chix in campania pentru Parlamentul European. Se aude, ecourile tipetelor mai razbat si acum ca niste vaiete lugubre, ca lui Marian Oprisan era cit p-aci sa-i pocneasca jugulara de nervi ca PSD Vrancea nu a mai fost fruncea si ca nu a stampilat 150% din voturi. Marean nu a mai tinut cont ca tremura ferestre si se crapa pereti si nici macar ca furia-i oarba ii poate provoaca riduri secretarei Ralucuta si s-a napustit verbal in asa hal ca s-a auzit pina la Prefectura. Cerem de urgenta o expertiza la structura de rezistenta a cladirii!


Rugaciunile parintelui Argatu au adus voturi


"Rugaciunile parintilor intaresc temeliile caselor copiilor", spune o rugaciune ortodoxa. Lucrul a fost verificat la recentele europarlamentare cind la Slobozia-Ciorasti, Elena Girneata a obtinut 78,18% din voturi pentru PSD. Succesul social-democratilor la Slobozia Ciorasti pare-se a se datora si rugaciunilor parintelui Argatu, nimeni altul decit tatal primaritei social-democrate Elena Girneata. Cind au intrat in cabina de vot, credinciosii si-au amintit ca Doamna Primar este fiica parintelui si au pus stampila pe coltul din dreapta, jos, ca sa nu-l supere pe parintele...


Cui nu-i place secretara, nu e nici purtatoare!


Roxana, fosta secretara de la Spitalul Judetean "Sfintul Pantelimon", s-a gindit sa avanseze in post si sa-si mareasca veniturile acum in prag de sarbatori. De aceea, in ultima perioada si-a luat concediu pentru a trage niste sfori pe la Bucuresti in vederea "obtinerii" titlului de purtator de cuvint la Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate. Si cum nu intotdeauna ne iese pasenta asa cum vrem noi, Roxanica s-a ales cu buza umflata. Ea a ramas in prag de Anul Nou si fara postul de secretara, deoarece managerul Spitalului Judetean, doctorul Moise, nu accepta tradatorii, si fara postul de purtator de cuvint al Casei de Asigurari, deoarece Copaci are prea multe femei in echipa sa si acesta ar prefera un barbat pe post de "transmitator de vorbe".


Profu\' care da scoala pe politica


Banel Barbieru, acest luptator neinfricat impotriva sistemului ticalosit care a gasit de cuviinta sa-l dea afara de la Scoala din Bordeasca si-a gasit o noua pasiune. Dupa ce s-a zbatut sa nu dea cheile de director si sa nu-si piarda scaunul de prim profesor, Banel nu mai elibereaza acum scaunul de la partid, de acolo de unde nu mai pleaca cu zilele. Se simte poate in siguranta, atit el, cit si postul de sef al scoalei. Potrivit securistilor lor, care dau cu subsemnatu\' pe la noi, cica Banel a cam uitat ca are ore si elevi la Bordeasca, aplecindu-si atentia asupra cursurilor intensive de politica pentru to(n)ti.


Maternitatea s-a mutat la Judecatorie


Sexy-jude Elena Lila este din nou insarcinata. Dupa ce a adus pe lume un bebelus, doamna de la justitie asteapta din nou barza cu un fratior pentru puiul de om de acasa. Femeie de cariera, Elena Lila va sta doi ani cu biberoane si pampersuri, dar dupa ce pustii vor merge copacel, sexy-jude revine la Tribunal, echidistanta si oarba in stabilirea verdictelor. Clubul mamicilor cu cariere aminate pentru gingureli saluta intrarea in rindul lor pe Elena Lila.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.