Puls

Oare ce şmen dăn Vrăncia mută Reumatologia?

Ziarul de Vrancea
31 oct 2013 945 vizualizări
-Conform spuselor şefilor în funcţie ai spitalului judeţean, fiindcă nu mai puteau (ei, şefii, bineînţeles) de grija bolnavilor, s-au hotărat că neapărat trebuie mutată secţia de reumatologie.

În noua locaţie totul e cum nu se poate mai minunat! Noul spaţiu, cică, îndeplineşte toate condiţiile pentru ca bolnavii să beneficieze de tratamentele de care au nevoie pentru a se repune pe picioare. “Ştim foarte bine că în locaţia actuală nu mai putea funcţiona secţia de reumatologie. Este o clădire cu grad mare de risc seismic şi acea clădire a fost revendicată de un fost proprietar şi ne puteam trezi oricand că ne solicita să plecăm de acolo”, zice Constantin Mandrilă, directorul spitalului. Papăraţii noştri au prins însă “pe surse” barfe care vorbesc despre olecuţă altceva. În primul rand clădirea cea cu “cu grad mare de risc seismic” a fost şi ea nu demult reamenajată şi modernizată,  cheltuindu-se deloc puţini bani publici. Faptul că ea ”a fost revendicată” tocmai după o astfel de operaţiune (de modernizare pe o mulţime de bani publici) dar şi viteza cu care directorul în funcţie al spitalului se grăbeşte s-o elibereze, nasc fireşti semne de întrebare. Cat despre mici îmbunătăţiri “de circuit şi de delimitare” directorul spitalului mai bine ar fi vorbit în şoaptă, să nu-l audă nimeni. Deoarece în noua clădire bolnavii care abia merg - avand în vedere bolile de care suferă - trebuie, iată, să urce vioi etaje. Iar după proceduri, mai sunt siliţi să iasă şi pe afară, ca să ajungă unde-s internaţi. Motiv pentru care, e foarte posibil, nu de puţine ori, ca degeaba să se mai fi tratat.

Şi atunci te-ntrebi, bădia:
Oare ce şmen dăn Vrăncia
Mută reumatologia?
Nu-i mişcare străvezia
Pentr-o nouă golănia?!
 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
MASTER SHEF, acum 3821 zile, 22 ore, 44 minute, 19 secunde
Aș dori să fiu o ciorbă fierbinte și să-l frig în gură pe acest social democrat care agendează pe șmenuri la vedere știute cu mize mari.Acest neinstruit care ne dovedește că tot capitalul citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.