Puls

Faza Zilei: Preşedintele pedelist cu datorii la coroanele de flori

Ziarul de Vrancea
7 aug 2013 1094 vizualizări
Viaţa e grea, dar să vedeţi, cu moartea e şi mai greu. Vă zicem una tare despre un domn preşedinte interimar la un partid care urmează să plece în puţină mişcare… populară.

Cică Costy Bună dimiNeaţă a ajuns să deschidă caieţel de datorii la o anumită florărie din oraş pentru coroanele de flori pe care partidul citrician are datoria morală să le ducă pe la eroi la diferite sărbători. Cum respectivul caieţel deja a devenit foarte gros şi datoriile acumulate nu au fost achitate nici măcar pe jumătate, la 6 august, respectivul preşedinte interimar n-a mai avut obraz şi nici bani (că abia venise de la mare) să mai comande vreo jerbă. Şi, drept urmare, a încercat omul să se lipească la Mărăşeşti, de florile lui Securică sau cele ale organizaţiei de tineret, să nu fie penibil. Faza cea mai tare abia acum vine. Bună dimiNeaţă a ajuns să-l sune pe deputatul de Adjud, să-i permită să vină să ţină şi el la coroana plătită de parlamentar. Asta după ce, la Bucureşti, Vasi buldogul aflase că omul său de la Vrancea abia se întorcea de la mare şi nu avea în calendar o prezenţă onorabilă la Mausoleul Eroilor de la Mărăşeşti. Iar răspunsul deputatului îl puteţi anticipa, că sunteţi oameni destupaţi.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.