Puls

Bacinschi-şi toacă rivali cu dresuri de papagali

Ziarul de Vrancea
1 aug 2013 831 vizualizări
Marţi dimineaţă, primarul a făcut turul Şcolii „Ştefan cel Mare” din Focşani, aflată în proces de reabilitare într-un proiect finanţat cu fonduri europene împreună cu consilierii locali Radu Niţu (PSD) şi Aurel Bacu(PP-DD). Aceştia, alături de restul CL, votaseră în şedinţa ordinară a lunii iulie împotriva alocării a 800.000 lei din bugetul public al Focşaniului pentru finalizarea lucrărilor la şcoala amintită.

Puşi în faţa investiţiei cu prilejul vizitei de lucru efectuată alături de primarul Decebal Bacinschi  la unitatea de învăţămant cu pricinina, consilierii Radu Niţu şi Aurel Bacu au recunoscut că au greşit cand s-au abţinut să dea banii respectivi. “Am greşit. A fost o neînţelegere la grupul USL şi ne-am luat după ei”, a spus Bacu, liderul PP-DD Focşani.

Iată cum a comentat, pe forumul de discuţii a ediţiei electronice a Ziarului de Vrancea(www.ziaruldevrancea.ro), în legătură cu subiectul, cititorul  care se semnează  „db”

„Felicitări primarului Bacinschi că a reuşit să dreseze doi papagali  şi să-i facă să zică după el dar banii pentru "cosmetizări" trebuie să-i plateasca el. Ca să adune aceşti bani Bacinschi ar putea eventual să facă un numar de dresaj împreună cu cei doi papagali, Bacu şi Niţu, în parcare la Carrefour. Cat despre calitatea de consilieri a celor doi jalnici indivizi, aceasta ar trebui să le fie retrasă urgent de partidele lor. Nu e nevoie de papagali cretini în CL care votează fără să aibă habar ce votează, ci e nevoie de oameni care sunt în stare să gandească cu creierele lor.”


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.