Puls

Mai bună îi berea spaniolă decat vinul vrancean

Ziarul de Vrancea
22 iun 2013 2238 vizualizări
Doar o barfă să-ţi mai spun!

La Sevilla, oraş atat de iubit de suporterii stelişti, fotbalistul Raul Rusescu, golgeterul campionatului nostru, a avut deosebita plăcere de a-l prezenta publicului din lumea întreagă pe strălucitul ataşat economic dl Manolo Pleçã, distins produs diplomatic al şcolii economice liberale vrancene. Acţiunea a avut loc într-o fabrică de bere locală, cunoscută şezătoare culturală unde înaltele spirite se întîlnesc. La fizicul domniei sale ne-am dat seama că promovează asiduu berea, dar noi, vrancenii, l-am ruga să nu uite şi de vinurile noastre, amintindu-i că şi pe banii viticultorilor stă dumnealui acolo, pentru a reprezenta interesele economice ale Romaniei. Şi să nu uite şi de dragele plaiuri mioritice, căci încă nu am văzut nici un turist spaniol pe frumoasele noastre meleaguri, darămite picior de investitor “espanol”. În schimb dl Mimi în fiecare vară se plînge că soarele arde prea tare pe plajele andaluze.

Cum se extinde clubul “Dance”

Ieri după amiază ne chinuiam să ieşim din Strada Ştefan cel Mare în Bulevardul Unirii. Căldură mare, aglomeraţie pe măsură. În dreptul clubului Dance era parcată şi pusă pe avarii maşina proprietarului carciumei. Acesta descărca nişte răcoritoare din maşină şi, ca să nu mai piardă timpul cu aprovizionarea prin spatele unităţii comerciale, aşa cum prevede legislaţia în vigoare, a blocat tot traficul minute-n şir. După ce că strada cu pricina e foarte îngustă şi-a mai lăsat şi el maşina acolo, astfel încat s-a creat un adevărat blocaj rutier. Omul, conştient de importanţa aprivizionării clubului (acolo îşi mai face veacul unul pe nume marean) nu a mai putut el de participanţii la trafic. Dacă terasa clubului e întinsă pe mai bine de jumătate din trotuarul destinat pietonilor de ce nu ar putea să mai “ciupească” şi din stradă?



Foto: Strada din faţa clubului Dance

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.