Puls

Faza Zilei

Ziarul de Vrancea
31 mai 2013 1038 vizualizări
Pentru că baronul a devenit naţional, şi carcotelile noastre depăşesc graniţa judeţului.

Ca să vă spunem ceea ce nici jurnaliştii lui nu ştiu, se pare că Marean de la Vrancea a fost săptămana aceasta la mare, pe la Venus. Nu s-o caute pe Venus din Milo să-o ţină de mană, ci pentru a participa la inaugurarea unui hotel de cinci stele, aparţinand unui miliardar, Ioan Niculae, cel care a făcut bănăret din îngrăşăminte chimice cu Interagro. Pe langă faptul că toată lumea a rămas surprinsă cand l-a zărit pe Marean, pentru că nu înţelegeau ce caută acolo să taie el panglica, el obişnuit cu bronzul şi platinatele siliconate de la Mamaia lui Răducu, se pare că baronul a făcut senzaţie şi cu vestimentaţia sa. Marean de la Vrancea a apărut puţin cam nepotrivit, lumea bună întrebandu-se de ce fostul manechin de Confecţia nu este mai aranjat, ci prea lucios spre manelistic. Noi mai ştim că pe la Venus şi-a făcut complex de patru stele, la Melodia, şi Luky Georgesque, de la Vincon. Oare s-a dus Francisc al doilea şi pe la ea?

Nini suflă în mai multe lumanări

Şi pentru că ştim că vă întrebaţi ce face Nini în week-end, vă spunem că fostul preşedinte burtos al PNL, acum încercand să revină la forma iniţială de cand a intrat în politică, o ţine într-un mare party. Ninishor a aranjat mese cu aperitive uşoare, de vară, la un restaurant apropiat galbenilor, unde şi-a invitat colegii din partid, dar şi din altul, mai roşu, să-i aducă daruri, că duminică e ziua lui. Hai, happy birthday, mister president! Poate îţi vine mintea la cap, măcar acum, la bătraneţe, şi devii mai înţelept din punct de vedere politic şI nu-l mai laşI pe Marean să ţi-o tragă, chiar dacă iei carca de bani de la Cejex! Şi scoate-ţi limbile trepăduşilor din ureche!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.