Puls

Faza zilei: A tras o duşcă şi a mers să dea examen pentru permis

Dan Chiriac
23 mai 2013 5358 vizualizări
Un bărbat din comuna Jariştea a picat din oficiu testarea pentru obţinerea permisului de şofer după ce a vrut să urce băut la volan pentru a-şi face curaj.

Aşa se face că înainte de test, omul a băgat o tărie “pe şoseaua gatului”. Potrivit informaţiilor furnizate de Instituţia Prefectului, Nicolae J., 35 de ani, fost elev al Şcolii de Şoferi “Tri Auto Tas Moto” SRL Focşani, s-a prezentat la sediul Serviciul Comunitar pentru Permise de Conducere pentru a susţine proba practică în vederea obţinerii permisului de categoria B. Comisarul Dumitru Dumitrache a constatat că tânărul emana halenă alcoolică şi a chemat un echipaj al Poliţiei Rutiere pentru a fi testat. În urma testului s-a constatat că Nicolae J. era băut bine, acesta având o alcoolemie de 0,24 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost declarat respins cu 21 de puncte de penalizare. El se afla la prima examinare practică, trecând de proba teoretică în data de 17 aprilie. Este al patrulea caz depistat de examinatorii vrânceni în ultimii trei ani, dar primul în momentul în care se desfăşura examenul practic de obţinere a permisului de conducere. Cel mai probabil, omul a băut pentru a-şi învinge emoţiile la volan, însă a fost “mirosit” de poliţişti. Potrivit legii, candidaţii nu au voie să vină la testare băuţi sau drogaţi. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
nouatigaraelectronica, acum 3987 zile, 2 ore, 11 minute, 24 secunde
haha
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.