Puls

Doar o barfă să-ţi mai spun!

Ziarul de Vrancea
17 mai 2013 1013 vizualizări
Baronul, urşii, mioarele, leii şi mieii

Cu iubirea neţărmurită pentru aproapele său şi în grija nemărginită pentru vrancenii lui, care-l ţin în puf pe la Marriott Grand Hotel, baronul Marinică găseşte ţap ispăşitor în atacul prin surprindere al urşilor nemiloşi asupra mioarelor neajutorate din Vizantea Livezi pe nimeni altul decat pe primarul liberal. Că să rezolve problema, Marinică a anunţat că se va adresa ministului Pădurilor, dlui Lefter, Guvernului şi Primului ministru. Din surse sigure şi noi am aflat că dl Ponta îl va informa la randu-i pe prietenul Francois Hollande şi pe colegul coabitac dl Băsescu şi chiar pe dna Obama. Cu informările “şi mai sus” încă nu ştim dar vă vom ţine la curent. Pană atunci recomandăm sătenilor din Piscul Radului, pentru celeritate, să adreseze şi nişte rugi pe la biserică. Din două demersuri poate Cel de Sus aude vreo una. Dacă nu, să le bată obrazul urşilor că o fac pe baronii şi nu plătesc şi ei 25 de lei kilu de miel, aşa cum am făcut-o noi de Paşti, cand toţi comercianţi plini de smerenie au scăzut preţul, aşa ca de la creştini la crestini.

Bun îi vanatul prins de altul 

De Paşte, politica vranceană a “sacrificat” un nume: Copoiu de Vrancea, un politician mioritzic care este de dreapta cand dreapta este la putere şi independent şi ferm în principii cand urgia stangii loveşte judeţul. Ba chiar se uită chioraş la foştii colegi că nu s-au ridicat la înălţimea augustelor convingeri şi crezuri de viaţă şi nu înţelege cum de el s-a putut amesteca cu unii ca ei. Şi se supără atat de tare încat îşi face bagajele şi pleacă supărat. Numai el. Neamurile nu. Ele răman să coabiteze cu USL-ul. Aşa a făcut şi mai deunăzi cand a părăsit PDL-ul. Cei de la CDR au fost şi ei păţiţi cu personajul de mai multe ori. Aşa că, dragi vanători, nu plecaţi cu copoiul surd la vanătoare. Căci el merge doar dacă masa e servită. Sau, cum zice românul: “La plăcintă înainte...”, iar la opoziţie înapoi, zicem noi..  

Ţigăeru ori a fost clonat ori s-a “dat” cu Merţul în figuri

Mare dilemă printre cercetătorii romani în domeniul ştiiţelor neconvenţionale! Cazul deputatului Laurenţiu Roşca Ţigăeru a intrat recent în atenţia acestora după ce omu’ susţine că a fost plecat peste hotare în timp ce pe la Poliţia Buzău se povesteşte că personajul a cam rămas pieton după ce s-a dat cu Merţul peste suta de kilometri prin localitate. Există mai multe explicaţii! Ori deputatul a fost clonat ori s-a teleportat, deşi gurile rele spun că nici una şi nici alta dintre variante nu stau în picioare. Ci doar că, pe relaţia Bucureşti – Buzău, Ţigă a cam călcat pedala ca să ajungă la revederea cu colegii din liceu. Cam cat, deocamdată nu spune nimeni oficial, dar că ar fi sigur, o spun cam toţi, încă neoficial. 
Avertisment!!! Textele din pagina de CATERINCĂ MIORITZICĂ intră la categoria “SATIRĂ” şi sunt interpretate ca atare.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.