Puls

Al PSD e Papă-tot, al PNL Papă-lapte

Ziarul de Vrancea
17 mai 2013 1100 vizualizări
De cand USL-ul a venit la putere, judeţul Vrancea devine încet- încet cu adevărat un colţ de rai, aşa cum spune balada.

Nu prin frumuseţea locurilor şi nici prin bunătatea oamenilor, căci asta se vede cu ochiul liber. Ci prin milostivenia cu care am fost blagosloviţi cu încă o înalt-prea lăcomită faţă. După de-acum prea renumitul Francisc al 2-lea de Vrancea, aşa cum este alintat părinteşte de foarte micul Titulescu, iată că nici liberalii noştri nu se lasă mai prejos. Că o fac pentru a asigura spiritul riguros, concurenţial al competiţiei sau doar pentru a imita în buna tradiţie mioritică comportamentul fratelui mai mare politic, nu mai contează. Lupul alfa liberal, consumator de preferinţă de buget proaspăt de Consiliu Judeţean, în momentele cand îl apucă aleanul dar şi dragostea pentru sănătatea şi siguranţă cetăţeanului, mai închină în cinstea noastră, a alegătorilor, cate un pahar de lapte. Tinerii lupi liberali, cu dinţi de lapte, cartesc pe la colţuri: Al lor papă-tot, al nostru papă-lapte. USL-iţi liniştiţi, domnilor, Nini soarbe pentru voi!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 4

Adaugă comentariu
Javel, acum 3988 zile, 20 ore, 42 minute, 49 secunde
Ba nu va mai certati si faceti cate o poza la peleurile goale si va impacati
Tudor, acum 3989 zile, 21 ore, 16 minute, 49 secunde
De aceea Nini Sapunaru a fost, este si va fi mereu un Papa Lapte in fata lui Marian Oprisan - pentru ca sta cu mana intinsa la ce-i arunca baronul din contractele de proiectari! Si atata vreme cat citeste integral
PAPA-TOT, acum 3989 zile, 21 ore, 42 minute, 40 secunde
Deci PNL in Vrancea i se da denumirea de PAPA LAPTE.Iar conducatorului iubit NINI numele tot de PAPA LAPTE!? Iar PSD-ului si conducatorului iubit OPRISAN numele PAPA-TOT SI NU SE MAI SATURA !?
Ulise Grosu, acum 3990 zile, 1 ora, 15 minute, 13 secunde
Nu-l mai cainati pe dl. deputat Nini Sapunaru ca ar fi un "papa lapte" deoarece firma Domniei Sale de proiectare drumuri este "fruncea", pe bani de la "babacu".
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.