Puls

Faza zilei

Ziarul de Vrancea
10 mai 2013 1048 vizualizări
Oprişan pune focşănenii din Piaţa Unirii pe primul loc la timpane sparte


Focşănenii care locuiesc în blocurile cu vedere spre Piaţa Unirii au trebuit să suporte două seri de chin mulţumită concertului organizat de Tovarăşul Preşedinte pe banii noştri. Cu geamurile închise, cu vată în urechi şi cu pernele pe cap, locatarii, mulţi dintre ei pensionari, s-au luptat cu decibelii care veneau în valuri. Muzica lui Ce Rebel, Proiectul Musca şi alte asemenea trupe şi cantăreţi au invadat la propriu apartamentele unor oameni a căror singură vină este că sunt contemporani cu Oprişan. Au tremurat geamurile, s-a haţanat mobila de prin locuinţe, au căzut bucăţi din tencuială, dar blocatarii n-au avut încotro. În fond, ziua Europei este o dată-n an. Praful care iese din aşa zisul paviment este zilnic, cam nouă luni din 12. Oprişan nu ştie cum este pentru că a lipsit şi de data asta de la evenimentul pe care l-a patronat în lipsă.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
pleu, acum 4003 zile, 10 ore, 1 minut, 6 secunde
da, da il dezvolta oprisan, cauta niste fundatii de chilii care efectiv nu folosesc la nimic decat la fituirea banului public, e jaleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!
Take, acum 4003 zile, 17 ore, 58 secunde
"Cum s-au schimbat oraşele din România în ultimii 28 de ani - o reprezentare din satelit prin Google Earth Engine Ziarul "Adevarul" http://earthengine.google.org/ Si vedeti si voi citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.