Puls

Caricaterinca: Vine Isus pe unde nu te aştepţi

Ziarul de Vrancea
26 apr 2013 872 vizualizări
Pentru că vine Paştele, celor credincioşi dintre noi le urăm cele cuviincioase. Şi să fie atenţi să se închine dimineaţa şi seara, înainte de culcare, să spună rugăciunea, să ajute o bătranică să treacă strada, să nu mai arunce guma pe stradă pentru că le e silă să o pună în coş, să nu-şi mai barfească şefii şi colegii pentru că atrag energii negative, să nu mai fluiere piţipoancele de liceu care umblă dezbrăcate pe stradă, să nu mai viseze chestii deocheate despre… cumătru’, să plimbe cainele măcar o dată pe săptămană, că şi partenerul de viaţă are treabă, să nu se mai găsească să şteargă praful de pe plasmă cand ia Realul gol de la Borussia, să nu mai trantească portiera la maşină, să voteze la fiecare scrutin, inclusiv la cel pentru administrator de scară, şi să mai citească şi altfel de cărţi, nu doar cele care spun că omul a fost creat de Dumnezeu, care apoi s-a odihnit.

Asta pentru că, vizionarii mazgălitori spun că “Vine Isus”. Şi cand va veni, toate cele de mai sus trebuie bifate. Celorlalţi le urăm să nu mănance prea mult că în Somalia e în continuare foamete! Spor! Să paşteţi bio!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Vasea, acum 3987 zile, 20 ore, 40 minute, 29 secunde
Astia sunt sectanții din biserica aia ortodoxa secretă și adevărată a lu Dogaru din Tecuci. De la venirea Sfântului Andrei să ne creștineze, stă scris în toate cronicile, pietrele sculptate citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.