Puls

Aroganţa edilului Didi: face şcolile portocalii

Ziarul de Vrancea
26 apr 2013 5687 vizualizări
Prin acest gest Didishor a vrut să mulţumească fostei guvernări pentru co-finanţarea proiectului

Mare ne-a fost mirarea cand am aflat că Şcoala nr. 9 din Focşani va fi reabilitată. Nu aşa mare ne-a mai fost apoi mirarea cand am aflat ce firmă lucrează, ce treabă de mantuială face pe bani extrem de mulţi şi cum, de fapt, în proiect n-a fost prinsă şi zugrăveala exterioară. Însă, mirarea şi mai mare a noastră a venit după ce am aflat că Primăria lui Didi, care încă este primar roşu, dar cu părul alb, a dat comandă să vopsească şcoala în… portocaliu. Zilele trecute, muncitorii dădeau cu spor la bidinea, să oranjeze unitatea de învăţămant. Noi ştim că Didi, în rare cazuri, îi mai bagă cate o ştocăreală lui Marean, dar să dea cu oranj a la PDL pe şcoli, asta e maximă! Dar, cine ştie, poate prin acest gest Didishor a vrut să mulţumească fostei guvernări Boc pentru co-finanţarea proiectului în educaţie. Şi, se ştie, cu roşul PSD nu poate spoi pe şcoală, că această culoare nu îi stimulează intelectual pe copii.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 3988 zile, 4 ore, 4 minute, 45 secunde
Ca sa multumeasca tuturor focsanenilor pentru contributia adusa la bugetul Primariei pe care o conduce, am o propunere pentru dl.primar: sa adauge la peretele portocaliu (oranj) si unul rosu, unul citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.