Puls

Doar o barfă să-ţi mai spun! La Focşani se retrocedează tot, chiar şi trotuarul

Ziarul de Vrancea
12 apr 2013 1411 vizualizări
În curand, prin comuna preţioasă Focsangeles o să ajungem să mergem prin aer, asta pentru că, pe langă spaţiile verzi de printre blocuri, mai nou, se retrocedează şi trotuarele.

Abuz sau exces de zel din partea unui agent economic, iată că în zona Pieţei Moldova, zilele trecute era întins un lanţ care oprea intrarea pe un trotuar de langă o parcare. Ca să fie oamenii siguri că prin zonă nu calcă niciun picior de intrus, de lanţ au atarnat şi atenţionarea cu trecerea interzisă. Mai lipsea gardul electric şi era perfect! Suntem noi în zona Mărăşti-Mărăşeşti-Oituz, pe unde nu se trece, dar totuşi, domeniul public, este oare noţiunea cunoscută la Primăria Focşani? Că mai ştim noi pe unii-alţii, ţoparlani, care şi-au luat trotuar sau stradă.

Păcătoasa a îmbătranit

Ştire de super ştire! Săptămana asta, mai precis joi, a fost ziua Mădălinei Pamfile, unirista care umbla prin hoteluri cu Mazăre de Constanţa şi apoi cu mai mulţi fotbalişti obscuri. Şi în cazul în care aţi ratat această ştire bombă, fiind mai preocupaţi să aflaţi care-i treaba cu Ministerul Justiţiei, cu moartea Doamnei de fier sau ce se mai întamplă cu koabitarea Victoraş-marinar, vă spunem noi ce a făcut păcătoasa mai bătrană acum cu un an, ajungand la 20. Pamfilica s-a sărbătorit lungindu-şi părul. N-a tras-o nimeni de păr, şi-a pus ea extensii. Şi pentru că în ultimul timp n-a mai băgat-o nimeni nicăieri, nici măcar în seamă, Mădălina de la Gugeşti a apărut la tv fără sutien. Asta pentru că respectivul accesoriu vestimentar ar fi strans-o la plămani şi nu ar fi putut să sufle în lumanare.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
Fani, acum 4030 zile, 33 minute, 33 secunde
Ce coincidentä si Cristina mama ei naturalä cam tot pe la vreo 20 de ani a fäcut acelasi lucru extensii de pär.
DIDI COCA, acum 4030 zile, 4 ore, 31 minute, 29 secunde
La Focșani în Primărie cei care au reponsabilități pe domeniul public face fiecare ce vrea pla lui și legitimația ei.Cat despre sărbătorită la 20 de ani este trecută rău așa cum și citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.