Puls

Cristi Mişuilă, acest Bond de la Perfectură, dar cu mana tremurandă

Ziarul de Vrancea
5 apr 2013 1242 vizualizări
subul pesede ofticat, şi-a explicat eşecul la ţintă: dacă avea lunetă, nimerea mai bine

Tragerea din poligonul de la Haret a prilejuit luni, pe 1 aprilie, supărare mare pe capul unor reprezentanţi de seamă ai administraţiei centrale a judeţului. Primul în top ar fi, (doamnelor şi domnilor!) Subbbbprrefectul Criiiiisti Miiiişşşşuilă! Acesta a tras alături de şeful său şi de alţi colegi din cadrul Prefecturii Vrancea, dar şi din cadrul Primăriei Focşani. Ori pistolul avea ţeava strambă aşa că gloanţele s-au cam strecurat pe langă ţintă, ori ţinta s-a ferit cu succes, cert este că punctajul domnului sub Cristi a fost cam mititel.

Vagaboanto, te-ai ferit de gloanţe, ai?

Şi ca să nu rămană fără explicaţie, domnu Cristi a spus răspicat celor prezenţi că la pistol nu este obişnuit să tragă, ci cu lunetă. Păi, şefu’, cu luneta de la 15 metri vezi şi porii din ţintă! Dacă tragi de la 100-150 metri de abia vezi ţinta, mai că-ţi trebuie lunetă, dar aşa? Zi că te-a ofticat Tudorel, că le-a înfipt pe toate cinci în ţintă, şi le-a băgat bine de tot, adicălea vreo 46. O fi avut oare lentile de contact cu lunetă încorporată? Nici secretarul municipiului, nea’ Eduard n-a tras prea bine, deşi se ştie că e mare vanător. Alicea nu-i glonţ însă, ceea ce explică cat de cat cum de nici la ţinta lu’ nea Eduard nu au prea avut ce număra. Da’, la urma urmei, ce atata supărare? Noi să fim sănătoşi, să mai tragem şi altă dată la ţintă dar şi pe turta altora!



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Pistolarul, acum 4036 zile, 1 ora, 36 minute, 56 secunde
O sa spuna ca tinta a fost PDL-ista.In realitate a luat cam aceiasi nota ca la testarea de la finante unde a fost declarat corijent.I se potriveste zicala in care se spune ca daca si mustele ar face citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.