Puls

Ştocăreli ţărăniste între Lilian şi Nicu: îi postează lui bună dimiNeaţă dovada lipsei din campanie

Ziarul de Vrancea
5 apr 2013 1054 vizualizări
Consilierii Opoziţiei opozante fac apropouri pe facebook, în serile tarzii cand aşteaptă ca depuftatele Mişu Secărică să dea cu sange pe pereţi

Tămbălăul de la pedelaşi nu s-a terminat, doar că în acest moment a luat o pauză, că tot zac ca blegii în Opoziţie şi se şicanează unii pe alţii care să fie adjuncţii buldogului Basile Blaga la Bucale. La Focsangeles, membrii PDL au încuiat sediul, acum că bună dimiNeaţă se caută de concediu medical, iar Ralucea ginecoloaga are de adus bebeluşi pe lume tot la Capitală, pe acolo nemaitrecand nici măcar femeia de serviciu. Nu mai zicem că s-au adunat tot felul de datorii la utilităţi că iar se iau de noi că suntem carcotaşi. Totuşi, pentru ca oamenii să nu se plictisească, mai stau puţin pe facebook, tot aşteptand ca depuftatele de Adjud, Florinică Mişu Secărică să mai arunce ceva sange pe pagina de socializare. Ei, taman acolo am zărit cum se sprijină ţărăniştii mai vechi sau mai noi între ei. Consilierul de Focsangeles, ultimul ţărănist de la oraş, Lilian Ilian, a pus la vedere o poză de campanie, în care catindaţii pierzători Codruţ avocatul de la Senat şi Ralucea ginecoloaga de la Deputaţi au fost surprinşi făcand campanie pe stradă alături de cetăţeni. Şi, ce să vezi, în poză apare şi mătrăşitul de la PDL Focşani, consilierul Nicu Frichinoase, cel pe care presidetul ad interim de la citricieni, Costy Bună dimiNeaţă, l-a acuzat că a tras la greu chiulul în campanie şi din cauza lipsei lui n-a ieşit doamna doctor deputată. Făcand ştocăreală tarzie, ţărănistul Lilian Ilian îi transmite fostului său coleg de PNŢCD-u, Nicu Frichinoase, că instantaneul este făcut în săptămana cand acesta ar fi lipsit din campanie. Gentilomi în ştocăreli, ţărăniştii îşi întorc salutările, Frichinoase mulţumindu-i colegului său de Opoziţie în opoziţie pentru remarcile foarte subtile. Ce să facă şi ei, trafic pe internet, că în Consiliul Local mai au puţin şi vor înghiţi bocancul. Al cui poate vă întrebaţi? Ei, aflaţi tot din pagina asta, dar din alt colţ. Unul cu cuib!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.