Puls

Doar o barfă să-ţi mai spun!

Ziarul de Vrancea
5 apr 2013 1138 vizualizări
Păsăroiul vrea să schimbe accentul în cuibul roşu de la Focşani

Crazy vrabie sau o scurtă poveste despre un politician cu apucături de golan. Cand practicile prin care vrei să ajungi să preiei puterea( mai ales că pentru a-ţi atinge scopul te dedai şi la săpături la adresa unor colegi cu experienţă şi vechime) ajung să fie cunoscute de toată lumea, începi şi ciripeşti şi te umfli în pene dorind să pari vultur cand tu de fapt eşti o biată vrabie urcată pe un gard. Galceava pe care o faci trebuie neapărat să se producă în văzul tuturor, că poate aşa îi mai faci pe unii şi pe alţii, mai blegi de felul lor, să creadă că tu de fapt eşti zmeul zmeilor. Problema vrabiei pricăjite este că acest comportament i-ar putea atrage o ploaie de bolovani taman spre gardul pe care stă. Şi una s-ar putea să o nimerească, mai ales că păsăroiul ciripeşte frumos numai în urechea baronului, în timp ce stolul roşu care a muncit şi a păstrat un comportament civilizat este nemulţumit de ascensiunea parveniţilor guralivi. Deci, crazy vrabie, calm down, că va mai dura pană să-ţi faci cuib la… Primărie.
PS Pană atunci, păsăroiul dă din aripi agitat pentru că în curand sunt alegeri pentru şeful cuibului roşu de la Focşani, acolo unde stapanul stolului a dictat că accentul nu trebuie să mai fie pe e!

PNL e noul PDL. Ninel adună citricieni dornici să devină lămaişti

Cică în biroul galben de pe Independenţei se gandesc oamenii la greu. Se gandesc şi se răzgandesc pe cine să ungă pădurar şef la Direcţia Silvică. Se pare că în cărţi ar fi Ghiţă Răduţă de la Soveja şi, atenţie, Laur Dumitrache, un pedelist care ar trece fericit la liberali pentru o aşchie de pădure, pentru nişte zimţi de drujbă. Da, aveţi dreptate, Laur Dumitrache este chiar contracandidatul lui Ninel Săpunel din 2008 de pe colegiul Dumitreşti. Deci, ce vede Ninel la nivel naţional la omul floare care adună în ograda galbenă toţi pedeliştii, de parcă PNL e noul PDL, aplică Săpunel şi la Vrancea. Noi îi urăm să adune bine, că a strans şi la Direcţia de Sănătate, şi pe la Primăria Mărăşeşti şi mai are dosare portocalii care să fie decolorate în galben. Deci, PNL este noul PDL!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Ulise Grosu, acum 4037 zile, 10 ore, 47 minute, 1 secunda
Interesante barfele, mai ales ca in ceea ce privesc concluziile acestea ar putea fi niste "axiome". 1. In ceea ce priveste afirmatia, citez: " Deci, PNL este noul PDL!", cine are citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.