Puls

Dosarul Jitea în viziunea cititorilor

Ziarul de Vrancea
2 apr 2013 1123 vizualizări
I)-Părerea conform căreia dacă plătea şi la dări stat, trebuia lăsat să fure-n continuare

”Pentru un prejudiciu de 5.700.000 de euro statul pierde lunar aproximativ 2.000.000 de euro, cam cat plătea acest om de afaceri în fiecare lună taxe şi impozite; plus 500 şi ceva de oameni care riscă să rămană fără locuri de muncă şi care vor trebui plătiţi tot de statul roman dacă firma nu va mai lucra. Plus 100 şi ceva de copii autişti care vor rămăne fără sursa lor cea mai importantă de fonduri. Asta e ca în bancul cu vaca: ăştia (statul) au tăiat vaca în loc să o mulgă mereu.”

II)-Părerea conform căreia şi copiii noştri trebuie să înveţe că minciuna şi hoţia au picioare scurte


„Să împartă "săracul" 10 la suta din ce a furat căutătorilor prin gunoaie din oraş  şi atunci mai că aş înţelege cum stă chestia cu vaca... care trebuie lăsată să fie mulsă! Cat despre statul care pierde la buget că nu mai virează ăsta... vax! De aia exista FMI! Pentru pensii, pentru salarii, pentru gradiniţe, pentru şcoli... Să înveţe şi copiii noştri că minciuna şi hoţia au picioare scurte! Mai devreme sau mai tarziu, la comandă politică sau nu! Salutări condescendente!”

„Toţi ne plangem că "l-a prins"... Dacă nu-l prindea, tare bine mai era... De cand fură, de ce nu l-a prins nimeni? Că, dacă erau vrednici, îl prindeau organele noastre locale, cu ceva vreme mai în urmă. Nu era nevoie de organe străine, superioare, de la Galaţi... cu comandă de la Bucureşti. Acuma, ce ne facem noi?!... Păi să mai punem întrebări, pe ici-pe colo, poate mai găsim vreo doi-trei ca el şi îi arestăm, fără organe de la Bucureşti... Noi, cu ai noştri... Ce părere aveţi? Oare suntem în stare? Trecea o... apă pe Siret!”


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.