Puls

VIDEO!!!Jandarmul din Focşani i-a făcut Simonei Gherghe de la "Acces Direct"pielea de găină

Ziarul de Vrancea
1 apr 2013 3651 vizualizări
A înnebunit o ţară întreagă, a strans mii de like-uri şi are sute de mii de fani, însă nu vorbim de un artist cunoscut ci de un jandarm cu o voce de aur.Oamenii au vrut să-l cunoască, aşa că Nicolae Lăcatuş, jandarmul din Focşani care a cucerit Romania, a venit la TV unde a cantat live melodia care l-a făcut celebru.

A postat un video filmat cu un telefon mobil, iar   în doar două săptamani jandarmul a avut aproape un milion de vizualizări. Nicolae Lăcatuş, cel care a cucerit o ţară întreagă cu vocea lui,  este elev la Scoala de Subofiţeri Jandarmi din Fălticeni şi  a cucerit Youtube-ul cu un filmuleţ în care a cantat o melodie de jale, îmbrăcat în uniformă. In secunda următoare like-urile au început să curgă.

“Am primit sute de mesaje, cereri, nu mai făceam faţă. Nu mă aşteptam să fiu atat de apreciat, dar sunt impresionat. Cantecul l-am învăţat de la tatăl meu acum un an”, a spus Nicolae, invitat în platoul Acces direct, la cererea telespectatorilor.

Deşi visează să aibă şi o carieră în muzică, jandarmul a marturisit c ă nu vrea s ă renunţe la meseria actuală: ”Cred că le pot împăca pe amandouă. Nu aş renunţa, am muncit mult ca să ajung aici. Melodia am învăţat-o de la tatăl meu”.


www.enational.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 5

Adaugă comentariu
Gusterul Tropical, acum 4037 zile, 23 ore, 57 minute, 47 secunde
imi place ziarul asta moldovean... face un titlu de mandrie din toate boarfele si toti golanii care apar la tv... pamfile, jandarmu'...
mariuselu, acum 4041 zile, 23 ore, 49 minute, 36 secunde
Si de atunci Simona Gherghe umbla cu gainarii...
mariuselu , acum 4041 zile, 23 ore, 53 minute, 23 secunde
Jandarmul acesta este in serviciu. El a facut un fel de prevenire, tragand un semnal de alarma tuturor fetelor sa nu se iubeasca cu toti derbedeii si golanii, ca poate ajunge rau. Deci a facut ce citeste integral
marius, acum 4042 zile, 6 ore, 3 minute, 46 secunde
Asa si?asta nu are ce cauta in uniforma de jandarm la suele tv.Jandarmii au alte atributii in MAI.Ordinea publica parca tine de ei, nu?Daca e jandarm sa reprezinte cu cinste arma si institutia din citeste integral
marin, acum 4042 zile, 11 ore, 17 minute, 30 secunde
poate era nevoie si de un argument ca respectivul e din focsani...unde a invatat,etc...
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.