Puls

Doar o barfă să-ţi mai spun! Deputat bogătan, în pericol să rămană fără banii din Cipru

Ziarul de Vrancea
29 mar 2013 1283 vizualizări
Criza economică din insula Afroditei s-ar putea să îi lase pe mulţi romani fără bani.

Asta pentru că toate conturile babane din băncile cipriote ar putea fi “confiscate” pentru ca mica insulă din Mediterana să nu se scufunde de tot în haos. Printre romanaşii care au bani la teşcherea în Cipru se numără şi ginerică Dan Cristinel Popesque, parlamentar PDL. Potrivit presarilor indiscreţi, ginerele managerului Spitalului Dumbrăveni, Costy Negoesque, ar avea în băncile cipriote nu mai puţin de 850.000 euro. Nu vă gandiţi că acesta este singurul cont al baştanului deputat, Popesque mai avand bani la saltea şi prin alte instituţii bancare. Şi, nu-l plangeţi. Că dacă sărăceşte, ginerică ar putea veni la Dumbrăveni, acolo unde viaţa este mai ieftină decat prin staţiunile de lux cu care este obişnuit politicianul PDL.

Amintiri despre şpaga la ZGardă

Carcotaşii de agenţi economici de prin Focsangeles deapănă amintiri din epoca de aur, cand şefii de la ZGarda financiară coborau treji din maşinile de lux pe care le conducea să salute muritorii plătitori de taxe şi şpăgi. Cică se făcea că într-o zi, Mişu Bolbojoaică, pe vremea de dinainte să adoarmă mangă la volan pe mijlocul bulevardului, a intrat într-un sediu de firmă să discute cu un agent economic. Nu l-a întrebat de vreme, de criza financiară sau de începuturile evaziunii lui Livius Jitea, ci l-a informat că ar dori mai marele de la ZGardă să plece şi el într-un concediu şi să bage la plic ceva mărunţiş pentru o caramea, un sugiurel, o pina colada, d-astea. Şi să nu cumva să credeţi că mărunţişul însemna vreo 10 bulioane de lei vechi, ci undeva la vreo mie de ieuroi. Că vacanţa lui Mişu era programată undeva peste hotare, în zone călduroase şi unde se practică alte limbi. Şi, de teamă să nu le închidă prăvălia, agenţii economici au cotizat pentru ca bronzul lui Bolbojoaică să fie uniform. Că apoi omul s-a înnegrit după naniţa în mijlocul bulevardului, asta e altă problemă.

Politicienii de Cacaina şi feisbucul fără chiloţi

Oricat de boşorogi ar fi, politicienii mioriţici vor să fie în pas cu moda. Îşi iau tablete performante, îşi fac adrese de mail şi îşi dau unii altora like-uri, în semn de preţuire şi adanc respect. Printre cei care însă se dau în spectacol aiurea pe pagina de socializare, am dori să îi remarcăm, săptămana aceasta, pe Johnnel Partene, un pedelist considerat din garda veche, aia care nu cuvantă. Şi dacă pe la partid şi în mediul politic nu zice nimic belicos, omul este foarte vorbăreţ pe feisbuc, acolo unde aproape în fiecare zi postează cate un banc puţin mai deocheat. Ca să se radă amicii din listă şi să se facă omul cu păr alb de ruşine! Însă, nu e singurul care e tentat de porcoşenii online. Se pare că şi un consilier local pepededist, care deşi are şi el părul alb, dă nonşalant like-uri la curvăsăreli. La un site de administraţie n-ar da o citire, toţi sunt atraşi numai de chiloţăreală. Deh, doar îs bărbaţi politici cu slăbiciuni…

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.