Puls

SCANDAL IN PRESA!!!

Ziarul de Vrancea
25 mar 2013 5759 vizualizări
Jurnalista RTV Sorina Matei: Ciutacu este un JEG uman, mahalagiu, fustangiu, lingău perfect

„Cred ca pe lumea asta există oameni și jeguri umane. Individul Ciutacu este, în opinia mea și fără pic de îndoială, un jeg uman. Un om care se tranzacționează la nesfârșit pentru un pumn de bani ca să înjure pe unul sau pe altul, în funcție de cine oferă mai mult, nu are ce căuta în breasla asta”, a scris Sorina Matei pe blogul personal.

 

Sorina Matei, jurnalistă RTV, a reacționat extrem de tăios la adresa lui Victor Ciutacu după ce acesta a anunțat că va fi coleg cu ea. Iată ce a scris Sorina Matei pe blogul personal, într-o caracterizare a lui Victor Ciutacu:

”Un individ care pupă în fund infractorii, lumea crimei organizate, pune pușcăriabilii pe piedesal și îi ridică în slăvi cu gura plină, non stop la televizor, nu se poate numi jurnalist. Se poate numi cel puțin...prietenul lor.

Un posesor de orificii și atât, dar care n-a făcut o zi de teren în viața lui, nu are respect pentru meserie, pentru valori și principii, și care mai și suge bani de la instituții ale statului ( vezi cazul APAPS) - dar și din alte afaceri, nu poate fi "om de presă". Poate fi cel puțin un oportunist.

În ultimii 5 ani, acest personaj a aruncat cu atâtea tone de noroi, mizerie, rahat și lături în oricine i-a stat în cale, în oricine i-a afectat interesele penale și financiare până la urmă, încât numele lui mie îmi provoacă silă. Pentru jegurile umane gen Ciutacu nu contează niciodată adevărul. Și nici unul din fundamentele esențiale ale vieții: acela de "a fi cinstit și corect". Omul e construit să fie o hazna.

Un mahalagiu și fustangiu de cea mai joasă speță care a avut grave probleme cu Justiția, un "tonomat în euro" cum perfect și absolut corect i-a spus președintele Băsescu (știe Ciutacu de ce), un posesor de legitimație de presă care-și transformă șpaga în brand personal, în presa asta, în viața asta, pe lumea asta, nu poate da lecții nimănui. Un om care până la urmă trăiește din șpăgi pe bandă rulantă ar trebui trimis la coșul de gunoi de efectiv toată lumea și nicidecum "reevaluat". Eu nu reevaluez. Pe Ciutacu, l-am aruncat la ghenă acum vreo 3 ani.

Un lingău perfect căruia-i dă prietenul Vanghelie ( gruparea Cătălin Voicu- Mitică Iliescu) o locuință socială pentru handicapați la care nu renunță când își ia penthouse de sute de mii de euro, stă cu posteriorul într-un BMW seria 3, încasează mii de euro lunar, se îmbată prin restaurante de lux cu politicieni și oameni de afaceri importanți și foarte controversați, îl vedeți deseori că plânge .... pe umerii pensionarilor. În viața asta, cam câtă nesimțire și cât tupeu poți să ai?


Dar ca să faci toate astea, trebuie să te numești Victor Ciutacu. Bine ai venit!

P.S. De vreo 2 ani cel puțin, Dan Voiculescu "l-a mirosit". Vorba prietenului lui Ciutacu, Cătălin Voicu: "în viață, trebuie să știi ce duci!"”

Sursa: Blogul Sorinei Matei


www.evz.ro
EVZ.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 4047 zile, 13 ore, 37 minute, 21 secunde
Si eu cu Sorina ,sunt de acord !E un lingau ,o cutra ,banul dezumanizeaza omul , deci si fara caracter.
Mark, acum 4047 zile, 16 ore, 47 minute, 6 secunde
Sunt intru totul de acord cu Sorina Matei. O caracterizare beton si la obiect..
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.