Puls

Doar o barfă să-ţi mai spun!

Ziarul de Vrancea
22 mar 2013 1445 vizualizări
Patriarhul i-a dat peste bot baronului

În cazul în care nu vă mai amintiţi poza sugestivă în care baronul neamului vrancenesc, Marean Oprishan, se tot înşuruba să se pozeze langă Patriarhul Romaniei, Daniel, ţinem să vă reîmprospătăm memoria şi să vă mai spunem că şeful Bisericii Ortodoxe l-a pus cu botul pe labe pe el presidente du Consei Judesean. Se pare că Marean de la Vrancea a ţinut să se bage în seamă şi să afle dacă nu cumva Vrancea, ţinutul de mlaştină pe care-l păstoreşte de ani de zile, dar unde nu se vede nicio investiţie, va avea un episcop vicar. Sursele bisericoase ne transmit că Patriarhul s-a supărat pe obrăznicia baronească şi i-a dat lui Marean un răspuns sec: „Domnule, vă rog să ne lăsaţi pe noi să facem religie şi dumneavoastră continuaţi cu politica!”. O fi priceput Oprishel sau nu, noi credem că nu se va tempera şi va continua să-şi bage coada unde nu-i treaba lui!

Taica Trufaru a luat ţeapă

Preotul TrufHaru vrea influenţă la arhiepiscopie! Nici nu l-a prohodit bine pe Epifanie şi patronul candelabrelor din ouă de papagal s-a mutat la Buzău ca Baronul la Bucureşti, de nu-l mai găsesc babele pe la biserică. Având ceva probleme la organul gânditor şi minusuri la capitolul etică-morală, taica TrufHaru a călcat pedala de acceleraţie şi a plecat cu limuzina la arhiepiscopie să-şi prezinte scrisorile de acreditare la noua conducere. Numai că broaştele de la porţile arhiepiscopiei nu se mai deschid, deocamdată, cu euroii de altădată. De câteva zile, camarila stă la pândă, a închis birourile de schimb valutar din cancelaria eparhială, iar pe fotoliile lor se vede de la o poştă anunţul „FOR SALE”. Vă vine să credeţi sau nu, dar Truf Haru a plecat de la arhiepiscopie cu coada între picioare, iar din trapa limuzinei se auzea melodia „Să moară duşmanii mei!!!”. Gurile rele şi colegii invidioşi spun că de necaz taica Truf Haru a decis să-şi facă o terapie urgentă şi a dat comandă de o limuzină nouă. Gaz să fie că are taica lovele!

Florarul Kanty a dat o mică ţeapă asociativă

Ciulinii care au mai rămas din florăria prefectului USL ne-au spus o barfă că fostul şef peste florile de pe şoseaua Vrancei este un mare amator al formelor asociative, pană cand e vorba să scoată bani din buzunar. Kanty a fost în trecut şi membru al unei cooperative băştinaşe, la care ar fi trebuit să plătească o anumită cotizaţie, normal. Cel mai greu reprezentant al Guvernului a cam uitat de aceşti bani cu care trebuia să contribuie la bunăstarea asociaţiei. Acum, ajuns şef peste agricultură, prefectul recomandă oamenilor să se asocieze. Oare le recomandă şi să-şi achite cotizaţiile?


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
django dezlantuit, acum 4051 zile, 1 ora, 19 minute, 48 secunde
eu stiu de o poza in care se indesa prietenul vostru basescu si ranjea intre popi ...
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.