Puls

Fost ministru de Externe, şofer de lux pentru un candidat la şefia PDL

Ziarul de Vrancea
22 mar 2013 874 vizualizări
Teodor Baconschi n-a renunţat la preocupările exclusiviste în periplul său prin ţară, alături de Monica Macovei, fiind pozat fumand din pipa (păcii) la Focşani, într-un restaurant

Cand ajungi să guşti din pipa Opoziţiei, trebuie să înveţi să faci de toate de unul singur. A demonstrat-o din plin, zilele trecute, cand a fost în turneu pe la Focşani, pentru promovarea moţiunii “Reformiştii” a Monicăi Macovei, fostul ministru de Externe din Guvernarea Boc, Teodor Baconschi. Pentru a demonstra celor veniţi să-i asculte pe intelectualii puţin cam inaccesibili ai democrat liberalilor că şi ei sunt oameni cu preocupări lumeşti, Baconschi le-a dezvăluit citricienilor mioritici că el este şoferul personal al candidatei la şefia PDL. “Suntem aici la Focşani cu o maşină. Ne înghesuim patru inşi. Eu conduc. Aţi crezut voi vreodată că veţi avea şofer un fost ministru de Externe?”, le-a spus mai în glumă mai în serios Baconschi celor doi colegi reformişti, Monica Macovei şi Cristian Preda. Şi pentru a vă demonstra că preocupările preţioase ale intelectualilor nu scad în intensitate nici în crunta Opoziţie, fie ea cu USL, dar mai ales cu majoritatea colegilor din PDL, vă prezentăm şi un instantaneu gen “ministru cu pipă butonand i-phone-ul în aşteptarea cinei la un restaurant oarecare din Focşani”. Reformiştii şi-au promovat singuri colegul pe Facebook, pufăind pofticios din pipa păcii. Sperăm ca după încheierea alegerilor din PDL de astăzi, cei trei competitori, Vasile buldogul Blaga, Nuţi blondi de la Cotroceni Udrea şi Monica cu justiţia Macovei să îngroape securea războiului din PDL şi să fumeze toţi trei fie pipa păcii sau orice altceva le place lor să fumeze şi să se reapuce de construcţia dreptei în Romania. Dacă nu de dragul democraţiei, măcar de gura locatarului de la Cotroceni care le-a dat ceva palpitaţii după ce a spus cu guriţa lui că se va întoarce în politică, însă nu este sigur dacă în sanul partidului care l-a făcut mare pe Traian Băselu.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.