Puls

Doar o barfă să-ţi mai spun!Corneluş şi Nicuşor, pe lista exmatriculărilor de la citricieni

Ziarul de Vrancea
15 mar 2013 1768 vizualizări
Cei doi consilieri, unul judeţean şi altul de la municipiu, mai au puţin şi vor primi cate un şut în fund, pentru a fi daţi afară din curtea pedelaşilor.

Motivul principal pentru care Corneluş gurămultă Negru în cerul gurii şi Nicu gargară Frichinoase sunt pe lista neagră a lui bună dimiNeaţă este neobrăzarea de care au dat dovadă în faţa liderilor portocalii de la Bucale, cărora li s-au plans de practici nedemocratice la cel mai democratic partid democrat din cate au existat în Vrancea vreodată. După ce au venit cu plasa goală la partid acum caţiva ani, cei doi sunt gată să-şi ia plasă. Corneluş şi Nicuşor şi-au pus poalele în cap în faţa doamnelor Nuţi şi Monicuţa, fapt care l-a transformat pe bună dimiNeaţă într-un rac sub presiune. Presiune care va exploda cat de curand, mai ales dacă rămane Blaga. Pentru Frichinoase nu există, aşa cum anticipam, un loc în microbelul pentru Convenţia PDL, nu este loc nici în Biroul municipal şi nici în cel judeţean. Şi ca să nu se plictisească pe banca de rezerve, alături îi va fi trimis şi gurămultă Negru. C-aşa-i în democraţie, mai ales cand uiţi de unde ai plecat şi unde ai ajuns!

Dilă-pilă zice că nu-i paria, dar cine-l mai crede?

Directoraşul care face exclusiv politica consumatorului (scuzaţi cacofonia) în judeţul “provincie europeană”, Mitică Dilă-pilă, a revenit în lumina reflectoarelor. După ce în campania electorală a amendat magazinaşele cu eugenii portocalii, acum pozează în sfantul duh al OPC, precizand senin că el nu este un paria pentru agenţii economici prinşi cu pantalonaşii în vine, ci că luptă pentru ca fiecare cumpărător de orice bun din Vrancea să primească marfă de calitate. Pe principiul “sunt cetăţean european şi am drepturi”! Hai nu zău, măi dom’ director, să vă pice mustaţa că nu aţi amendat niciun agent economic, niciodată, dar absolut niciodată pentru că are viziuni de altă culoare decat aţi fost dumneavoastră? Sau că nu i-aţi aşteptat la o cafea de reconciliere prin biroul de la OPC, ăla care a fost revăruit de madame Mirei Baznă? Apropos, cum vă mai înţelegeţi?



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 4058 zile, 5 ore, 3 minute, 17 secunde
DANB a aparut la comentarii dusmanoase dar ce s-a intamplat cu prietenul lui Ulise Grosu !!??? Aduceti-l cat mai repede la comentarii dusmanoase,aducatorului recompensie !!
Ulise Grosu, acum 4058 zile, 3 ore, 25 minute, 34 secunde
Crezi ca merita sa-i bag in seama pe toti papagalii anonimi si care in plus, dupa comentariile facute, rezulta ca au doar un singur neuron ratacit ?
danb, acum 4058 zile, 11 ore, 36 minute, 16 secunde
Si aici intelepciunea romaneasca are un proverb " Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face". Nu stiu cum o fi fost pe la Tulnici, la organizatia lui Negru, dar la PDL Focsani cuvantul citeste integral
, acum 4058 zile, 7 ore, 51 minute, 47 secunde
Numai **** manaci! Nu te-ai saturat de atata paranoia! Te-au pus PSdeii sa fii trepadus ptr. ei? Paranoia e la cote inalte in cazul tau!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.