Puls

MICA DE LA ABRACADABRA A MURIT

Ziarul de Vrancea
14 mar 2013 1934 vizualizări
"Michaela Niculescu a murit în urma unui şoc hemoragic prin sângerare masivă. Fusese internată cu insuficienţă hepatică, ciroză hepatică, a fost transferată de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti în urmă cu două săptămâni", a declarat pentru MEDIAFAX managerul Institutului Clinic Fundeni, Dr. Carmen Orban.

 

Potrivit apropiaţilor, Mica ştia de un an de boala necruţătoare, dar a preferat să sufere şi să lupte în tăcere, sperând că îşi va reveni. Din păcate, starea ei a devenit din ce în ce mai gravă, iar la mijlocul lunii ianuarie a fost internată la Spitalul Universitar, fiind transferată ulterior la Fundeni.

Citiţi  articolul întreg articolul pe :www.gandul.info

 

 

SFÂŞIAT DE DURERE. Ultimele cuvinte pe care tatăl Micăi de la Abracadabra i le-a spus fiicei sale

 

Mica de la Abracadabra a murit, joi, după o hemoragie masivă cu ruptură esofagiană. Mica avea 31 de ani și fusese diagnosticată cu ciroză hepatică.

  

  

Mica de la Abracadabra a murit

Mica de la Abracadabra a murit-Foto:rtv.net


Tatăl Micăi, Toni Niculescu, a vizitat-o joi la secţia de Terapie Intensivă de la Spitalul Fundeni din Capitală, acolo unde ea s-a stins, şi, îngenuncheat de durere, şi-a strigat dragostea fată de fiica sa, potrivit cancan.ro.

VEZI ŞI: Mica, fetiţa de la Abracadabra care a devenit o studentă eminentă şi melomană înrăită

Fără să-şi imagineze că va fi ultima oară când va discuta cu ea, tatăl Micăi a mângâiat-o pe cap şi i-a spus: "Te iubesc, frumoasa mea! Prinţul a venit să te ia în braţe".

Mica a fost diagnosticată cu o afecţiune gravă a ficatului şi a fost internată la Spitalul Fundeni. După investigaţii, medicii nu i-au dat multe şanse la viaţă, întrucât ciroza de care suferea era în stare avansată şi nu s-a pus problema unui transplant.


www.rtv.net


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.