Puls

Opulenta si lux pentru fetita lui Mihai Petre!

Ziarul de Vrancea
11 mar 2013 3918 vizualizări
Juratul de la "Romanii au talent" si-a botezat ieri copilul! Vezi primele imagini

Elwira si Mihai Petre si-au botezat duminica fetita la o biserica din Bucuresti, iar seara a avut loc petrecerea la un hotel de lux.

Mihai Petre nu se uita la bani atunci cand vine vorba de fetita lui. Juratul de la "Romanii au talent" si-a botezat astazi copilul la o biserica din Capitala, iar seara a avut loc petrecerea la un hotel de lux, unde au fost invitate peste 200 de persoane.

Foto:cancan.ro

Salonul de evenimente unde Mihai Petre si Elwira si-au asteptat oaspetii a fost decorat pe masura notorietatii invitatilor. Mesele au fost frumos ornate cu buchete mari de flori de primavara si au fost imbracate in tonuri de mov.

 

Citeste intreg articolul pe www.cancan.ro


 

Primele imagini de la botezul fiicei lui Mihai Petre! Uite cat de bine arata sotia lui, Elwira la 3 luni de la nastere

  Mihai Petre si-a botezat in cursul zilei de duminica fetita la o biserica din Capitala.

Sotia lui Mihai Petre, Elwira, arata extrem de bine la trei luni de la nastereDupa ceremonia religioasa aproximativ 170 de invitati au fost alaturi de juratul de la Romanii au Talent si sotia sa la un hotel renumit din centrul Bucurestiului.

Mihai Petre a fost foarte de elegant la petrecerea pentru botezul fiicei saleElwira arata foarte bine, a slabit considerabil intr-un timp record, motiv pentru care a optat pentru o rochie rosie mulata si o coafura excentrica. Ea nu mai are pic de burta si cine nu ar sti ca a nascut in urma cu 3 luni nu si-ar da seama ca blonda este mamica. Printre invitati s-au numarati colegii de la ProTV, dar si Nicoleta Luciu care a venit la eveniment insotita de dansatorul si fostul ei concurent de la Dansez pentru tine.

Nicoleta Luciu a venit la petrecere insotita de dansatorul ei, HainerSalonul de evenimente unde coregraful si sotia sa, Elwira, si-au asteptat familia si apropiatii pentru a o celebra impreuna pe micuta care s-a nascut  pe 12 decembrie a fost amenajat pe masura notorietatii oaspetilor. Aranjamentele au florale au fost facute cu flori de primavara, iar intregul mesele au fost imbracate in tonuri de mov.


 

 www.wowbiz.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.