Puls

Ce s-a întamplat cu fularul lui Năstase? A ajuns la gatul lui Ninel

Ziarul de Vrancea
7 mar 2013 868 vizualizări
accesoriul british sperăm să nu-i producă aceleaşi neplăceri şefului liberalilor vranceni

Politica de Damboviţa pare a avea gusturi puţine, snoabe şi, bănuim noi, şi puţin cam contrafăcute. Se pare că pe la Parlamentul Romanicii, parlamentarii şi, în general, politicienii preferă dungile, ca să nu spunem zebrelele că am fi consideraţi carcotaşi, ceea ce nu suntem. În cazul în care cineva mai avea vreun dubiu că fularul Burberry al fostului premier Adi Năstase “ouă, tablouri şi multe case” a creat un curent în moda politică, iată o dovadă de netăgăduit. În plină campanie pentru Camera Deputaţilor, liberalul Ninel Săpunel s-a accesorizat cu un fular pufos şi elegant, într-o deplasare printre sătenii de la Jariştea. Şi unde oare putea depuftatele să-şi plimbe fularul dacă nu într-o biserică, proiectele preferate de liberali pentru finanţare că, vorba aia, pesediştii îţi promit hrană pentru trup, liberalii te aburesc cu mancare spirituală şi toţi îţi dau doar gaura de la covrig. Pe langă faptul că Ninel n-a fost deloc atent la cum pică fularul respectiv pe burta lui, ne rugăm ca modelul luat de la Năstase multe case să nu-i aducă acelaşi ghinion. Măcar ăştia rămaşi nejuliţi la gat şi liberi să nu mai facă mizeriile predecesorilor. Şi, acum, sincer, vă putem oferi noi sfaturi de stil, domnule deputat!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.