Puls

Cele mai tari momente de la "Romanii au talent" (VIDEO)

Ziarul de Vrancea
2 mar 2013 1274 vizualizări
Pictor in viata de zi cu zi si lector la Academia de Arte din Chisinau, moldoveanca Ana Munteanu a emotionat intreaga sala cu povestea pe care a spus-o intr-un mod cu totul si cu totul special - prin "sand art", adica arta desenarii cu nisip.

Ana



Momentului extraordinar nu i se putea raspunde altfel decat cu trei de "DA", motiv pentru care telespectatorii vor avea ocazia sa o vada pe Ana si in etapa viitoare a concursului.

Grup exotic

 "Suna toate tobele astea odata intr-un mare fel, se creeaza o energie acolo", le-a spus Andi grupului de tobosari ale caror ritmuri aduceau atat cu cele sud-americane, cat si cu cele indiene.

Asupra originii cantecelor acestora, telespectatorii se vor putea elucida in urmatoarea etapa a show-ului, cand vor avea ocazia sa ii vada iar la treaba.

Jean Clude

O aparitie "colorata" la propriu a fost tanarul Jean-Claude, care canta de la 5 ani si a carui voce seamana cu cea a consacratului Bruno Mars, dupa cum el insusi a tinut sa sublinieze.

Baiatul de 13 ani i-a lasat pe toti cu gura cascata cand a interpretat celebra piesa "Rolling in the deep" a lui Adelle, insa juratii, desi cuceriti din prima de micutul cantaret, s-au jucat putin cu emotiile lui pana sa ii dea raspunsul final.

De aceasta data, Andi s-a transformat in "Bau-bau" in locul lui Mihai Petre, dar nu a tinut sala prea mult in suspans pana sa ii spuna si el "Da" lui Jean-Claude.

Mihai Stefan

"Ma, fiti putin atenti!", le-a atras atentia spectatorilor tanarul Mihai Stefan, alias Florin Piersic sau Gigi Becali, in functie de personajul in pielea caruia alege sa intre cu mult umor. "Esti primul care m-a impresionat", i-a spus Mihai Petre baiatului de 17 ani, care si-a incheiat reprezentatia cu o gluma in stilul caracteristic becalian: "Cum omori un strut? Il sperii cand e pe ciment". "Sunt convins ca o sa ajunga un mare actor", a incheiat Petre, dupa ce Mihai Stefan a primit din partea juratilor cei 3 de "Da" pe care si-i dorea atat de mult.

"Un om tras printr-un inel", cum bine l-a numit Pavel Bartos, Bulgean Darius  a demonstrat in fata unei tari intregi ca arta contorsionismului nu este doar apanajul fetelor, el fiind "o piesa rara" in acest domeniu.

Darius

De o flexibilitate si o forta iesita din comun la numai 14 ani, Darius, care si-ar dori sa isi deschida o scoala de balet daca ar castiga marele premiu de la "Romanii au talent", a reusit sa lase juriul fara cuvinte.

"Sper sa ti se implineasca visul, pentru ca meriti!", i-a transmis Andra, tanarul primind 3 raspunsuri pozitive din partea juratilor.

Ana

Voce puternica, miscare scenica si multa incredere in sine - toate acestea au contribuit la momentul "intens" pe care l-a oferit Anca Negrau.

Tanara de 25 de ani a pus pe jar toata sala atat prin interpretarea plina de forta a melodiei "Objection" a Shakirei, cat si prin dansul sau lipsit de inhibitii, care i-a determinat pe Smiley si Bartos sa se incinga in culise in acelasi stil. Clar impresionat de evolutia Ancai, Mihai Petre nu a putut decat sa recunoasca "Mie imi plac fetele rele", iar domnisoara a primit unda verde pentru a merge mai departe in competitie.

Orlando

"Imi dai emotii de fiecare data cand te vad si asta este un lucru bun, multumesc ca ai revenit!", i-a spus Andra lui Orlando Oprescu, jongleur-ul la scara mare care i-a tinut pe toti cu rasuflarea taiata in timp ce isi desfasura numarul folosind cubul si tetraedrul supradimensionate.

"Efectul linistitor in contrapunct cu pericolul" pe care il implica reprezentatia pregatita timp de 2 ani a lui Orlando i-a facut pe jurati sa ii spuna la unison "Da!", astfel ca acesta se va intoarce pe scena "Romanii au talent" in etapa viitoare.

Gabriela

Fara cuvinte i-a lasat pe cei trei jurati Gabriela Artene, consultant financiar si asistenta medicala, atunci cand in sala a rasunat vocea sa incredibila de soprana.

"S-a intors piele de gaina in viata noastra", a remarcat Andi, iar Mihai Petre a ramas socat: "Minunata, fantastica, o stea deja!".

Gabriela a emotionat publicul pana la lacrimi, iar Petre a tinut sa sublinieze: "Este una dintre favoritele mele, o vreau departe la  «Romanii au talent»!".

Evolutiile concurentilor de la "Romanii au talent" le puteti urmari aici

 




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.